FIT

Vježbe za stražnjicu koje traju svega 15 minuta, a daju sjajne rezultate!

Odlične vježbe koje možete izvoditi u udobnosti svog doma!

Ubrzani način života nerijetko nam ne ostavlja dovoljno vremena kako bismo se posvetili tjelovježbi, no ipak, to nije razlog da u danu ne odvojimo nešto vremena i napravimo nešto dobro za vlastito zdravlje. Danas je vježbati kod kuće lakše no ikada i to zahvaljujući odličnim online videima, a nama je jedan vrlo praktičan posebno zapeo za oko. Riječ je o treningu koji fokusira stražnjicu, ne oduzima puno vremena, a provjereno daje sjajne rezultate!

Nije potrebno dodatno napominjati koliko je tjelovježba važna bez obzira na to jeste li zadovoljni svojom linijom ili želite izgubiti nekoliko kilograma viška. Budući da smo zimi 'obučeni', toplije razdoblje najčešće je razlog za nezadovoljstvo vlastitim izgledom, a ponajviše su u fokusu neke od najproblematičnijih ženskih točaka. Uz trbuh i noge, to je svakako stražnjica, dio tijela za koji svaka žena želi da izgleda fit. Iako su vježbe za stražnjicu dio gotovo svakog primjerice kardio programa, kako biste postigli najbolji rezultat potrebno je prakticirati izolirane, odnosno ciljane vježbe isključivo za to područje. To u praksi znači da uz klasičan trening koji radite, morate odvojiti još neko vrijeme unutar kojeg ćete raditi posebne vježbe za stražnjicu. Bez obzira na to što se ovo sada može činiti kao dupli trening, nema mjesta panici jer postoje odlični programi za učvršćivanje stražnjice koji ne oduzimaju puno vremena, a budete li ustrajni i redoviti, daju i više nego sjajne rezultate.

Kako bismo vas potaknuli na pozitivnu promjenu, u nastavku smo izdvojili odličan video za učvršćivanje stražnjice koji traje svega 15 minuta, a koji možete izvoditi i u udobnosti vlastitog doma!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 15.05.2022. u 00:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p