FIT

Vježbe za stražnjicu s elastičnom trakom koje brzo daju rezultate!

Odličan način kako do fit forme!

Stražnjica je dio tijela za koji posebice volimo da je zategnut i fit, a unatoč tome što se ta skupina mišića aktivira i prilikom izvođenja drugih vježbi, želite li potpune rezultate potrebno je raditi izolirane vježbe koje će akcentirati isključivo stražnjicu. Vježbanje bez sprava daje odlične rezultate, ali ponekad nije naodmet posegnuti za mini pomagalima, a u ovom slučaju riječ je o elastičnoj traci koja se nameće se kao odličan izbor!

Sada kada su iza nas dani tijekom kojih smo nešto više uživali u hrani koja nije najpogodnija za našu figuru, ali niti zdravlje, pravi je trenutak za mali reset organizma. To ćete s lakoćom napraviti birate li odgovarajuće namirnice s dovoljnim udjelom hranjivih i potrebnih tvari, tjelovježbom i ono najvažnije, zdravim balansom bez rigoroznih dijeta. Zdravo tijelo osim što izgleda dobro, daje i brojne druge benefite koji nas čine sretnijima, stoga nema baš nikakvog razloga da već sutra ne promijenite svoju rutinu nabolje.

Što se tiče treniranja stražnjice, a možemo se složiti da je riječ o ‘bolnoj točki’ svake žene, u nastavku smo izdvojili odličan video s elastičnom trakom koji daje sjajne rezultate budete li uporni i dosljedni, a u kombinaciji s uravnoteženom prehranom, prvi rezultati bit će vidljivi vrlo brzo te poslužiti kao sjajna motivacija za dalje!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 20.01.2022. u 16:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p