FIT

Vježbe za stražnjicu s kojima ćete vrlo brzo vidjeti rezultate, a traju samo 15 minuta!

Pravo je vrijeme da krenete s treningom!

Stigli su topli dani, a to znači da je naša odjeća nešto laganija. Isto tako, dolazak visokih temperatura nerijetko pokaže onih nekoliko kilograma viška koje smo nakupili tijekom zime ili pak nešto opušteniji tonus mišića, stoga je upravo sada pravi trenutak kako biste krenuli s tjelovježbom i svoje tijelo doveli ‘u red’.

Možemo se složiti kako je stražnjica bolna točka većini žena, pa ako trenutno ne izgleda onako kako biste vi to željeli, postoji jednostavan način s kojim možete postići odlične rezultate! Riječ je o praktičnom treningu koji ne oduzima puno vremena, a koji možete prakticirati u udobnosti vlastitog doma. Ovaj trening traje sve 15 minuta i ne zahtijeva nikakvu dodatnu opremu, no ipak prije samog treninga svakako napravite malo zagrijavanje kako biste izbjegli potencijalne ozljede.

Naravno, osim samog treninga vrlo je bitna i prehrana pa sukladno svojim željama, budite u kalorijskom deficitu ili suficitu te u jelovnik uvrstite raznovrsne hranjive namirnice. Isto tako, kako bi trening pokazao rezultate, bitno je kontinuirano i dosljedno izdvoditi vježbe jer će u tom slučaju prvi pozitivni rezultati doći vrlo brzo što je definitivno odlična motivacija za dalje, odnosno za krajnje rezultate. Isto tako, iako najčešće krećemo s tjelovježbom zbog izgleda, vrlo brzo ćete osjetiti i brojne druge benefite, stoga predlažemo da ne čekate, već se pokrenete i budete zadovoljni u svom tijelu!

U nastavku potražite video za učvršćivanje stražnjice!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 15.04.2022. u 11:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p