FIT

Vježbe za struk koje vrlo brzo daju sjajne rezultate!

Pravi je trenutak da se pokrenete!

Uz zategnute noge i stražnjicu, vjerujemo da svaka žena želi imati nešto tanji struk koji naglašava figuru pješčanog sata. Naime, upravo se spomenuta figura smatra jednom od najljepših te iako ona uvelike ovisi o samoj građi tijela, određenim vježbama mogu se postići sjajni rezultati.

Za početak kako biste oblikovali struk na željeni način, ako imate, potrebno je izgubiti višak kilograma, odnosno masnih naslaga, a potom se fokusirati na specijaliziranje vježbe namijenjene upravo tom području. To su najčešće poprilično statične vježbe koje ćete ‘na prvu’ izvoditi s lakoćom, ali neka vas to ne zavara jer ćete vrlo brzo vidjeti da je za pravilno izvođenje potrebno truda, volje i upornosti.

Želite li poraditi na struku, bez obzira prakticirate li primjerice kardio ili neki drugi vid treninga, potrebno je posvetiti određeno vrijeme specijaliziranim vježbama za struk jer samo u tom slučaju možete očekivati potpune rezultate Također, nikako ne zanemarite prehranu koje je jednako važna kao i sama tjelovježba te pripazite da unosite hranu koja ne potiče stvaranje masnih naslaga, ali je nutritivno zadovoljavajuća i izbalansirana.

S obzirom na to da vježbe za struk ne zahtijevaju dodatnu opremu, možete ih izvoditi kod kuće, a kako bi vam to što uspješnije pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili koristan video te predlažemo da krenete već danas!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 14.01.2022. u 16:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p