FIT

Zašto je jutarnji trening nešto najbolje što možete priuštiti svom tijelu?

Za bolji izgled, ali i zdravlje!

Svi znamo da je tjelovježba prijeko potrebna navika koja naš život čini zdravijim i ispunjenijim, no unatoč svemu, mnogi ju i dalje preskaču. Razlog zašto je to tako najčešće se krije u lošoj organizaciji i manjku vremena, ali iako je početak najteži, jednom kada uđete u ritam s lakoćom ćete obavljati trening koji će postati neizostavan dio dana.

Kao što smo spomenuli, užurbani način života i previše obaveza najčešći su krivci zašto ne krećemo ili vrlo brzo odustajemo od tjelovježbe. Ipak, postoje mali trikovi uz pomoću kojih ćete vrlo brzo 'ući u ritam' i vidjeti prve pozitivne rezultate koji su sjajna motivacija za dalje. Vježbanje nakon posla, odnosno nakon cijelog dana najčešća je opcija, ali zapravo ispravno je nešto potpuno suprotno. Jutarnja tjelovježba je najbolji mogući početak dana jer tada tijelo ima najviše energije, motivacija je na vrhuncu i ne može vas gotovo ništa omesti. Upravo su nepredvidive situacije u danu također čest slučaj zašto se preskače popodnevna tjelovježba, stoga ako želite biti dosljedni i tjelovježbi pristupiti na ispravan način, potrudite se svega nekoliko dana zaredom odraditi jutarnji trening jer ćete već tada primjeriti da imate više energije te bolje raspoloženje tijekom ostatka dana.

Budući da je trenutna situacija omogućila rad teretanama, možete se odlučiti za program vježbanja koji vam najbolje paše ili vježbati u udobnosti vlastitog doma, a kako bismo vam u tome pomogli, u nastavku smo izdvojili odličan video trening za cijelo tijelo koji topi masne naslage!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 23.02.2021. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p