BEAUTY

Gdje nanijeti parfem da potraje cijeli dan?

Trikovi za dugotrajniji miris!

Kada govorimo o beauty rutini, možemo se složiti kako je nanošenje parfema definitivno jedan od najčešćih rituala. Lijep i postojan miris je ono čemu svi težimo, no jeste li se ponekad našli u situaciji da je parfem, bez obzira na to što se radi o kvalitetnom proizvodu jednostavno prestao djelovati nakon vrlo kratkog vremena?

Parfemi su proizvod koji jednostavno obožavamo i u našoj kolekciji želimo imati bezbroj mirisnih bočica. Ono što je bitno prilikom odabira parfema je činjenica da miris mora pristajati vašoj osobnosti i stilu odijevanja jer u protivnom potpuni dojam koji se nanošenjem parfema postiže, neće doći do izražaja onako kako želimo. Jedna od najčešćih grešaka koju gotovo svi činimo prilikom nanošenja parfema je to što jednom kada pošpricamo proizvod trljamo zapešća ili vrat, no to je potpuno pogrešno jer parfemu treba dopustiti da se sam upije u kožu. Također, mjesto na kojem čuvate parfem također može utjecati na njegovu postojanost; parfemi ne vole sunce niti topla mjesta, pa ga svakako izbjegavajte držati na jednom takvom.

@songofstyle

 Nadalje, što se tiče mjesta na koje se parfem nanosi, postoji četiri dijelova tijela gdje će se miris najduže zadržati te ravnomjerno rasporediti. Prvo mjesto je, naravno, vrat. Na bočnu stranu potrebno je pošpricati malo proizvoda te pustiti da se parfem sam upije. Nakon vrata parfem nanesite na iza ušiju u vrlo maloj količini kako bi se miris preslikao i na kosu za koju isto volimo da ljupko miriše. Sljedeći dio tijela je pregib kod lakta za koji beauty znalci kažu da je puno bolji od nanošenja na zapešće, a sukladno tom mjestu, također preporučuju i nanošenje mirisa iza koljena. Iako vam se neka od navedenih mjesta mogu činiti neobičnim, ipak im treba dati šansu, stoga ih prilikom sljedećeg nanošenja mirisa svakako nemojte zanemariti, a mi smo sigurni da ćete biti pozitivno iznenađeni.

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.04.2019. u 13:19

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p