MAKE UP

5 najboljih drogerijskih rumenila koja ćete obožavati!

Proizvod koji morate imati!

Njega kože lica nam vrlo često zadaje probleme u smislu poteškoća odabira pravih proizvoda koji odgovaraju našoj koži. Pa tako vrlo često kupimo proizvode s neodgovarajućim nijansama ili teksturom i ne znamo što s njima. Da bi nam kozmetički proizvodi odgovarali, potrebno je prije svega imati ispravnu i redovitu scincare rutinu koja se sastoji od određenih koraka. Najvažniji korak je čišćenje lica, nakon kojeg nanosimo serum i hidratantnu kremu koja je idealna podloga za tekući puder. No, nakon pudera, da bi naše lice izgledalo svježe i zdravo, potrebno je nanijeti odgovarajuće rumenilo.

Rumenilo je jedan od neizostavnih make up proizvoda koje bi svaka žena trebala imati u svojoj torbici. U samo nekoliko poteza, ovaj proizvod može promijeniti dojam lica i dati mu potrebnu svježinu i sjaj. Rumenilo nam daje osunčani i mladenački izgled što je posebno bitno u zimski mjesecima, ali i ostalim godišnjim dobima. Potrebno je odabrati pravu nijansu rumenila ovisno o boji naše kože. Kada govorimo o teksturi i dalje su najpopularniji oni u kamenoj verziji, ali danas je na tržištu dostupna i tekuća verzija za one koji imaju izrazito suhu kožu.

Ovaj proizvod našem make upu daje onaj završni ton zbog kojeg ostala šminka na licu dolazi do izražaja, a ujedno je i najvažnije sredstvo kako bi naša koža lica izgledala odmorno i svježe. Rumenilo koje se pokazalo odličnim izbor za one koji naginju ružičastim nijansama je Bourjois - Little round Pot Blush koji u teksturi sadrži i sjajne čestice kako bi vaše lice izgledalo što svježije.

U nastavku izdvajamo najbolja drogerijska rumenila koja vas sigurno neće razočarati.

        Bourjois - Little round Pot Blush, Catrice - Blush Box Glowing


Maybelline - Fit Me Blush

L’Oréal - Blush of Paradise, Max Factor - Creme Puff Blush

Foto: Instagram, DM
Objavljeno: 31.03.2023. u 09:11
Tagovi: rumenilo

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p