BEAUTY

Jednostavni beauty trikovi za mršavljenje

Brzinsko skidanje kilograma!

Budući da su nas ljetni mjeseci sustigli i razdolje lepršavih i prozračnih, a nadasve kratkih kombinacijama odavno započelo, krajnje je vrijeme da se pokrenete i odlučite korigirati životne navike. Naime, nekoliko kilograma viška najčešće je posljedica uživanja u slatkišima i fast foodu, ali i manjku fizičke aktivnosti.

Vrijeme u kojem se najčešće odlučujemo za vježbanje je jesen ili zima, ali niti toplini dani nisu razlog da ne odvojite svega sat vremena u danu kako biste poboljšali svoj izgled, ali prije svega zdravlje i generalno stanje organizma. Ono što je u ljetnom periodu olakotna okolnost činjenica je kao nam zbog visokih temperatura niti ne odgovara konzumiranje teške hrane, stoga odabir salata i zdravih varijanti obroka nikada nije bilo lakši. Nadalje, što se tiče tjelovježbe, volite li teretanu imate sreće jer su sada većinom prazne, pa ćete imati sav komoditet i privatnost, a s druge strane ako ste više tip od vježbanja na otvorenom, trčanje ili brzo hodanje uz more jedan je od najsavršenijih ljetnih oblika rekreacije. Za što god se odlučili, imajte na umu da su vježbe prilagođene vašem trenutnom stanju te da ne pretjerate, već dopuste tijelu da postupno dođe u formu.


@negin_mirsalehi

Osim tjelovježbe i prehrane, postoji još nekoliko trikova kako skinuti kilograme, odnosno bolje reći prikriti. Naime, frizura koju nosimo može nam bez problema dodati pokoji kilogram u licu, ali isto tako i oduzeti. Želite li da vam lice izgleda mršavije, frizure koje u širokom luku valja izbjegavati su one kratke, popularni bob ili lob te varijacije s repom koje su pri tjemenu nešto više nadignute. S druge strane, ravno ispeglana kosa koja pada na lice savršen je odabir za instantno oduzimanje kilograma, a osim navedene pogodnosti, iznimno je praktična za stiliziranje. Sljedeći beauty trik koji također vrlo vješto prikriva kilograme je korištenje svjetlijeg, gotovo neutralnog rumenila i bronzera. Bronzerom ćete izvući konture na vrlo prirodan i nenapadan način, a rumenilo nanesite iznad njega. Tako ćete postići efekt izraženijih jagodica, a samim time i mršavijeg lica.

@rocky_barnes

Sljedeći savjet također se tiče kose, ali ovog puta riječ je o šiškama. Tip šiški koji se preporučuje kako bi se lice izdužilo su one koje sežu do malo iznad brade te su ošišane stepenasto. Ovom frizurom licu ćete dati lijep okvir koji ga neće proširi, već učiniti ono suprotno i vama podariti željeni izgled.Također, sigurni smo da ste upoznati s time da tamnija kože izglda zategnutije i elastičnije, stoga beskrajno izležavanje na suncu i dobivanje odličnog brončanog tena, može poslužiti i kao sjajna metoda prikrivanja nekoliko kilograma viška.

@weworewhat

Objavljeno: 24.07.2019. u 11:51
Tagovi: mršavljenje

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p