KOSA

Kava: sastojak kojeg morate ubaciti u svoju beauty rutinu

Proizvodi s kavom koji doprinose besprijekornom izgledu

Za kavu zaista možemo reći da nam je najbolja prijateljica, s njom se budimo, drži nas budnima u trenucima kada obaveze poprilično zaguste, a također je i prepoznata kao izvrstan saveznik ljepote, na koji bi možda trebali puno više obratiti pažnje!

O blagodatima kave se već godinama govori, no ona nikako da u potpunosti zaživi na našim kozmetičkim policama. Kava je kao takva snažan antioksidans s nevjerojatnim svojstvima za zdravlje kože, čime se ona štiti od starenja, a također ju obožava i kosa, budući da se prema našoj kosi ponaša kao regenerator, čime se postiže njezin mekaniji i svilenkastiji izgled te također stimulira rast kose te joj pruža željenu gustoću.

Marc Anthony Grow Long Caffeine Ginseng Shampoo, Sebamed Anti-Hairloss Shampoo

Također je riječ o sastojku koji je diuretik, pa tako kreme i serumi koji sadrže kavu privremeno mogu smanjiti vidljivost celulita, budući da ovaj sastojak zapravo dehidrira masne stanice, čime se smanjuje njihova veličina te koža postaje zategnutija. Kavu zasigurno najviše koristimo kao piling, kako za tijelo, tako i za lice, a ona može poslužiti i kao hranjiva maska za lice, čime će vaša koža postati zategnutija, mekana i osvježena.

Dr Botanicals Coffee Superfood Renewing Facial Exfoliator, Frank Body Creamy Face Scrub

Frank Body Original Coffee Scrub, JAVA Lip Scrub

Zrnca kave bogata su kofeinom i vitaminom C što je za njegu kože fantastično, a osim što navedeni sastojci stimuliraju prokrvljenost također utječu i na uklanjanje akni. Podočnjake također možete 'ukloniti' ovim sjajnim sastojkom, a sve češće ga susrećemo i u parfemima kojima pruža jednu specifičnu mirisnu notu kojoj je zaista teško odoljeti!

La Roche-Posay Pigmentclar Eyes, Skin Laundry Renewing Eye Cream

Tom Ford Cafe Rose, Yves Saint Laurent Black Opium

Foto: Instagram, Tom Ford, Yves Saint Laurent, La Roche Posay, Skin Laundry, Frank Body, JAVA, Dr Botanicals 
Objavljeno: 26.06.2019. u 10:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p