KOSA

3 praktične frizure koje vam neće pokvariti niti kiša

Odlične ideje za kišne dane!

Budući da se možemo složiti kako nas je jesen sustigla, krajnje je vrijeme da to u cijelosti prihvatimo te garderobu, ali i beauty rutinu prilagodimo trenutnoj situaciji. Jesenski period karakterizira promjenjivo vrijeme, stoga raspuštena kosa i nije najbolji odabir, ali srećom postoje sjajne opcije koje izgledaju jednako atraktivno, a vrlo su jednosatne i praktične za kreirati.

Kao što smo spomenuli, iako jedna od najdražih, raspuštena kosa možda i nije najsretniji odabir kada govorimo o kišovitom jesenskom vremenu, stoga ono što predlažemo je da se odlučite za polupodignutu kosu. Riječ je o polurepu koji je iznimno praktičan i jednostavan, ne iziskuje puno vremena, a izgleda neizmjerno šarmantno. Ono što posebno volimo kod ove frizure činjenica je kako najbolje izgleda u messy varijanti, što kišno vrijeme posebno voli, pa primijetite li da vam svaka ‘vlas nije na svom mjestu’ nimalo se ne uzrujavajte jer upravo to je ono što ovoj frizuri daje poseban šarm i osobnost. Osim polurepa, možete se odlučiti i za varijantu s mini punđicom te ju ukrasiti najdražom maramom ili trendi ukosnicama.

@fakander

Titula apsolutnog kišnog klasika bez imalo razmišljanja pripada punđi. Ova frizura toliko je omiljena da postoji mali milijun varijanti na koji način ju možete stilizirati kako bi bila drugačija i posebna. Budući da govorimo o jednostavnim i brzim dnevnim frizurama, messy varijanta je i u ovom slučaju nepogrješiv izbor, a baš kao i kod polurepa, odnosno polupunđice, možete ju upotpuniti detaljima koji će najbolje opisati vašu osobnost. Što se tiče tipa punđice, potpuno je svejedno odaberete li onu visoku ili nisku jer obje varijante ne zahtijevaju puno posla, a kreiraju savršen izgled. Kod ove frizure iznimno je šarmantno izvući nekoliko prednjih pramenova kako biste uokvirili lice te dodatno stvorili neobvezan messy izgled.

@fakander

@rosieannbutcher, @thestreetvibecom

Posljednja frizura koju kiša obožava su pletenice. S ovom frizurom imate toliko mogućnosti stiliziranja, od punđe s pletenicama, obične i jednostavne pletenice, riblje kosti… Pletenice posebno volimo zato što odaberete li recimo one koje prate oblik glave te su pripijene uz tjeme, mogu trajati i do nekoliko dana, pa možemo zaključiti kako je definitivno riječ o jednoj od najpraktičnijih frizura nalazite li se u užurbanom periodu života koji vam ne dopušta puno vremena za bavljenje kosom. Iako postoje određene frizure s pletenicama koje je teško realizirati bez frizera, postoje i one koje zahtijevaju tek malo vježbe i upornosti, no sve se isplati jednom kada kreirate praktičnu frizuru koja će trajati danima.

@amberfillerup

@amberfillerup

Objavljeno: 06.09.2019. u 11:36

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p