KOSA

3 stvari koje vam frizeri redovito prešućuju

Slatke male tajne!

Kada je riječ o kosi, postoji li osoba kojoj više vjerujemo od našeg frizera. Bez obzira na bezuvjetno povjerenje i garanciju da će naša kosa biti baš onakvom kakvu smo zamislili, jeste li se ikada zapitali jesu li frizeri baš uvijek iskreni prema klijentima?

Frizer je u životu većine žena neizmjerno važna osoba jer osim što je zadužena za kosu, vrlo često je tu da sluša naša jadikovanja i različite životne situacije. Velika većina žena vjerna je svom frizeru kod kojeg nerijetko ide godinama, a sama aludacija na promjenu istog, može uzrokovati vrlo velik problem i negodovanje. Kako bi krajnji rezultat bio što bolji, potrebno je imati razvijen odnos s frizerom jer on samo tako u potpunosti može sagledati naše želje i ostvariti ih na način koji će nam se svidjeti, no ipak postoji nekoliko elemenata koje i najvjerniji frizeri prešućuju svojim klijenticama, a o kojima se radi pročitajte u nastavku.

Boja kose

Bojate li kosu kod frizera vrlo vjerojatno se uvijek radi o istoj nijansi, no jeste li znali da većina frizera ne zna što točno ide u vašu boju, odnosno nema zapisano što sve mora pomiješati ne bi li se postigla identična nijansa. Istina je da frizeri svaki put kad im dođete s rečenicom kako hoćete svoju boju, iznova miješaju i eksperimentiraju te boja nikada nije identična, no ovdje govorimo o sitnim odstupanjima koja vi najčešće niti ne primijetite.


@elaisaya

Kovrče

Kovrče su frizura koja se nikako ne preporučuje idete li na šišanje, a pogotovo ako se radi o onom stepenastom. Naime, ovako stilizirana kosa može vrlo uspješno sakriti greške i u potpunosti ih zakamuflirati, a vi možete ostati iznenađeni nakon što prvi put operete kosu. Najbolja frizura za vidjeti kako ste zapravo ošišani je u potpunosti ispeglana kosa te svakako sljedeći put budite isključivi i tražite potpuno ravno stiliziranu kosu.

Kada dođete sa slikom

Iako vi možda mislite kako je donošenje slike dobar potez, frizeri ne dijele to mišljenje. Onaj trenutak kada pokažete sliku, to znači da vi očekujete identičan rezultat što je u većini slučajeva nemoguće. Ovo se odnosi i na boju kose, no frizure su nerijetko češći slika slučaj. Nerealna očekivanja su jedan od najvećih problema s kojima se frizeri susreću te sljedeći put poštedite svog frizera muke te mu na lijep način dugačkim opisnim rečenicama recite što želite. U konačnici ćete zadovoljniji biti i vi i on.


@goicoechea22

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.01.2019. u 10:31
Tagovi: kosa trendovi, kosa

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p