KOSA

4 najbolja ulja za dubinsku njegu kože i kose!

Odlični proizvodi koji pružaju kvalitetnu njegu od glave do pete!
Iako zimi nekako najviše potenciramo zadržavanje optimalne razine hidratacije kože, ljeti je ovo također poprilično veliki izazov! Zbog učestalog znojenja suhoća kože nešto je s čime se suočavaju baš svi tipovi, stoga bi dubinska njega trebala biti prioritet u baš svakoj skincare rutini!

S druge strane, suhoća ne zaobilazi niti kosu koja je većinu vremena direktno izložena štetnim sunčevim zrakama, a koja nakon povratka s godišnjeg odmora bude nemoguća za stiliziranje. Kako bi izbjegli njezino šišanje odmah pri povratku s odmora nije loše uvrstiti u rutinu jedan proizvod koji će pružiti dubinsku njegu od glave do pete, a riječ je naravno o dragocjenim uljima. Ulja u njezi nisu nikakva novina te su u prošlosti bila izrazito cijenjena, pogotovo njihovi zdravstveni benefiti, no unatoč dugoj tradicionalnoj primjeni mnogi i dan danas zaziru od njihovog svakodnevnog korištenja. Kao jedan od glavnih razloga navodi se teška i masna formula koju je izazovno uklopiti u svakodnevnu rutinu, no napretkom beauty svijeta danas svjedočimo pročišćenim formulama koje ne samo da ne sjedaju teško na kožu i kosu već se poprilično brzo upijaju.

Pravi primjer jednog takvog proizvoda je hvaljeno NUXE Huile Prodigieuse® Ulje za tijelo Multi-Purpose Dry Oil koje zahvaljujući svom prekrasnom mirisu opasno konkurira i omiljenim parfemima. Ono što volimo kod ovog ulja je to što kožu ostavlja mekom, njegovanom i zdravog izgleda, a jednaki efekt ima i na samu kosu. Ako želite izvući njegov maksimum u njezi kose, nekoliko kapljica stavite u omiljenu masku za kosu, prije njezinog pranja. Nakon korištenja kosa će biti prekrasnog, zdravog i zaglađenog izgleda, a pored ovog ulja u nastavku smo izdvojili još nekoliko favorita koje se isplati imati na kozmetičkoj polici!

DIOR J'adore Huie Divine Dry Silky Body & Hair Oil

Physicians Formula Argan Wear™ Ultra-Nourishing Argan Oil Ulje za tijelo za žene, NUXE Huile Prodigieuse® Ulje za tijelo Multi-Purpose Dry Oil

Leonor Greyl Huile Secret De Beauté

Foto: Instagram, Leonor Greyl, Physicians Formula, Nuxe, Dior
Objavljeno: 02.07.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p