KOSA

5 najboljih šampona od kojih će vaša kosa biti gusta i sjajna!

Proizvodi koje se isplati imati!

Vrlo često smo nezadovoljni izgledom vlastite kose pa smo prisiljeni na ono najgore – ošišati je. Kako se ovo ne bi događalo, potrebno je pravilno i redovito njegovati kosu. Mnogo vanjskih čimbenika utječe na teksturu naše kose, pa je nakon ljeta vrlo suha zbog sunca i morske soli, ali zimi je problem s vjetrovitim vremenom koji isušuje našu kosu. Ovo je idealno vrijeme za uložiti u dobre i kvalitetne proizvode za njegu tanke i suhe kose, koja izgleda beživotno. Najbolji proizvodi za tanku kosu su šamponi koji utječu na volumen kose.

Često nam se dogodi da nam je kosa beživotna i suha i koji god proizvod stavili na nju ne pomaže u rješavanju ovog problema. Da bismo imali zdravu kosu potrebno je imati redovitu njegu i korake koje trebamo svakodnevno slijediti. Za početak, potrebno je odabrati proizvode koji odgovaraju vašem tipu kose. Kod suhe i tanke kose potrebno je koristiti šampone za povećani volumen.

Kada govorimo o šamponima, potrebno je pravilno ga koristiti, a to znači da ga se prije pranja kose treba razmazati na prste i u malim količinama nanijeti na kosu. Nakon šampona, obavezno je nanijeti masku ili regenerator kako bi nam kosa bila mekana i sjajna. Šampon, koji se pokazao kao idealan odabir za tanku kosu je L’Oreal Elvive Fibrology Thickening Shampoo koji će vašu kosu savršeno volumizirati i dati joj potrebu njegu i sjaj.

U nastavku izdvajamo najbolje šampone za volumen iz aktualne ponude.

L'Occitane Repairing Shampoo, Ouai Shampoo Volume

L’Oréal - Everpure Volume Shampoo

Schwarzkopf - Gliss Extra Volume Shampoo, L’Oreal Elvive Fibrology Thickening Shampoo

Foto: Instagram, DM, Douglas
Objavljeno: 05.04.2022. u 16:11
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p