KOSA

5 najpopularnijih šampona iza kojih stoje samo pozitivne recenzije

Proizvodi koji vrijede baš svaku kunu
Iako možda kosi ne pridajemo toliko pažnje kao primjerice koži lica, kosa je ipak važan ukras u našem cjelokupnom looku. Pranje kose ritual je koji zapravo prvenstveno radimo iz higijenskih razloga, no on itekako čini razliku kada je izgled, ali i zdravlje samo kose u pitanju, stoga je vrlo važno da proizvodi koje pri tom koristimo budu kvalitetni i funkcionalni!

Sigurni smo da se u baš svakoj kupaonici može pronaći šampon za kosu, proizvod čija je uloga ukloniti baš sve nečistoće s kose. S druge strane, postoje šamponi koji su puno više od klasičnog čistača kose te itekako čine razliku kada je njezin izgled i sama njega u pitanju. Riječ je o proizvodima nešto nježnijeg, ali bogatijeg sastava, a s kojima kosa postaje čvršća, sjajnija te mekša. Pravi primjer takvog šampona je popularan Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo, 8.5 Fl Oz koji osim što čisti kosu od svih nečistoća, istovremeno ju i obnavlja. Sadrži posebnu tehnologiju koja detektira oštećena vlakna kose i popravlja ih, istovremeno pružajući joj dubinsku hidrataciju i njegu.

Također, tijekom zime ono što nas posebno nervira prilikom stiliziranja kose jest 'frizz' efekt, zahvaljujući kojem neposlušne vlasi strše, no ovaj šampon toliko lijepo zagladi kosu da ju držanje zavezanu zimi više nije jedina opcija. Upravo je ovaj šampon smješten na sam vrh liste najpopularnijih proizvoda na poznatoj shopping adresi Amazon, a u nastavku smo izdvojili još 4 visoko kotiranih šampona koje se isplati testirati!

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo, 8.5 Fl Oz, Tea Tree Special Shampoo, For All Hair Types

Garnier Fructis Pure Clean Shampoo, Paraben-Free Silicone-Free with Aloe Extract and Vitamin E

Moroccanoil Hydrating Shampoo, OGX Thick & Full + Biotin & Collagen Extra Strength Volumizing Shampoo

Foto: Instagram, Olaplex, Tea Tree, Garnier, Moroccanoil, OGX
Objavljeno: 22.12.2022. u 14:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p