KOSA

5 odličnih pjena za kovrčavu kosu s kojima se lako postiže volumen i sjaj

Odlični proizvodi kojima se uvijek vraćamo!

Svi oni koji imaju kovrčavu kosu mogu se složiti da je riječ o tipu koji zahtjeva nešto više održavanja i njege. Upravo zato pri ruci uvijek valja imati specijalizirane proizvode koji uvelike olakšavaju cijeli proces i kosu čine sjajnom, podatnom i besprijekorno lijepom.

Pjena za kosu svakako je jedan od omiljenih proizvoda kada govorimo o stiliziranju kovrčave kose, a zašto je to tako krije se u činjenici da je riječ o preparatu koji ima mogućnost transformirati cijelu frizuru. Ukrotiti neobuzdane kovrče nerijetko može biti poprilično teško, a kako biste to učinili što jednostavnije, pjena za kosu nameće se kao odličan i funkcionalan odabir. Pjena za kosu će formirat i modelirati kovrče te im podariti potrebnu teksturu kako bi one tijekom cijelog dana ostale postojane i atraktivne. Ovaj proizvod posebno volimo u ljetnom periodu upravo zato što je vrlo jednostavan za korištenje i u svega nekoliko trenutaka moguće je postići frizuru kao iz frizerskog salona.

Budući da na tržištu postoji velik broj pjena za kosu, mi smo u nastavku izdvojili one koje su se nametnule kao favoriti!

Herbal Essences Totally Twisted Curl Boosting Mousse

Kerastase Discipline Mousse for Curly Hair, Aussie Aussome Volume Styling Hair Mousse

John Frieda Luxurious Volume Mousse

Moroccanoil Curl Control Mousse, Dove Volume and Fullness Mousse

Objavljeno: 29.06.2020. u 14:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p