KOSA

5 šampona koji vraćaju kosi željeni volumen

Za kosu kao iz frizerskog salona!

Iako su zimski mjeseci već odavno iza nas, posljedice niskih temperatura, oštrog vjetra i suhog zraka u grijanim prostorijama i dalje su vidljive, a najviše na našoj kosi. Promjena frizure nešto je čemu najviše težimo dolaskom sunčanih dana, no škare nisu jedina opcija za postizanje raskošnog izgleda kose!

Za razliku od zime, kada smo svoju kosu najčešće skrivali ispod vunene kape, nešto topliji mjeseci koji su ispred nas stavljaju našu kosu u fokus, stoga je pravo vrijeme da joj pružite malo 'buđenje'. Za kosu se često kaže da je naš najljepši ukras te samim time uvelike utječe na stvaranje cjelokupnog dojma po pitanju našeg izgleda, no da biste postigli njezino najbolje izdanje, nije nužno upuštati se u drastične promjene. Kada govorimo o lijepom izgledu kose, najčešće mislimo na njezin volumen, budući da kosa izgleda zdravije, raskošnije te laska baš svakom obliku lica. Nekada se volumen postizao na puno kompliciraniji način, uz pomoć četke i laka za kosu, a čime se istovremeno oštećivala i struktura vlasi.

Danas se u beauty svijetu mogu pronaći sofisticiranija rješenja koja su jednako tako učinkovita, a osim volumena vašoj kosi pružit će i potrebnu njegu koja će u potpunosti ojačati njezine vlasi. Riječ je o šamponima za volumen koji u sebi sadrže nešto laganije formule, a čime pridonose stvaranju efekta volumena. U nastavku smo izdvojili neke favorite s kojima će vaša kosa izgledati odlično od korijena do vrhova!

John Frieda Luxurious Volume Shampoo

L’Oreal Elvive Fibrology Thickening Shampoo

Leonor Greyl Shampoo Bain Volumateur Aux Algues

Moroccanoil Extra Volume Shampoo

OGX thick and full + biotin & collagen shampoo

Foto: Instagram, Ogx, Moroccanoil, Leonor Greyl, L'Oreal, John Frieda
Objavljeno: 14.05.2020. u 09:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p