KOSA

5 sjajnih frizura za kratku kosu

Frizure zbog kojih ćete se poželjeti šišati!

Početak godine sjajna je prilika za promjene, a ima li veće promjene od one koja uključuje našu kosu i škare? Na nešto kraću frizuru najčešće se odlučimo u trenucima kada nam je hitno potrebna promjena i buđenje iz jednolične rutine, a da takav tip frizure ne mora nužno biti dosadan i jednoličan, otkrijte u nastavku!

Osim što početak godine donosi neke nove trendove unutar naše garderobe, promjena frizure jedan je od omiljenih izbora koji u svega nekoliko dobrih rezova može u potpunosti promijeniti naš cjelokupni izgled. Promjena dužine kose zasigurno je jedna od odvažnijih promjena, ali istovremeno i jedna od uočljivijih, stoga ako ciljate na frizuru koja će ostaviti dojam, onda je nešto kraća frizura nešto na što se definitivno trebate odvažiti. Bob i lob frizure svoj trag ostavile su u prošloj godini, a ljubav prema ovoj dužini kose nastavit će se i kroz ovu godinu. Ono što volimo kod nešto kraćih frizura jest lakoća održavanja, pa je tako samo pranje i feniranje poprilično ubrzani proces. Ono što zna biti problematično kod ovakve dužine kose jest kreativnost u njezinom stiliziranju, pa se tako često zna dogoditi da u bijegu od dosadnog izgleda, ponovno upadnemo u kolotečinu jednoličnog izdanja.

  No, kratka frizura itekako nudi brojne načine s kojima se možete poigrati, a osim što su upečatljivi i jednostavni za kreiranje, također vam neće ukrasti previše vremena, zbog čega su ove frizure sjajne za baš svaki dan. Tako svoju frizuru možete upotpuniti elegantnim ukrasima, poput rajfa za kosu, koji su i u ovoj godini must have dodatak, a osim što lijepo izgledaju, drže svaku vlas na svom mjestu, pa tako ne morate prepravljati svoju frizuru tijekom dana. Kako se trenutno nalazimo u zimskom periodu, kape su također neizostavan modni dodatak, a one ne moraju nužno biti neprijatelji našoj frizuri već ih vrlo lako možete uklopiti u svoj styling.

Nadalje, pored strogo ravne ispeglane kose, s vremena na vrijeme možete napraviti blage, romantične, opuštene kovrče, a koje će ostaviti dojam kao da niste uložili puno truda u frizuru. Kada ste u žurbi uvijek možete skupiti svoju kosu u spušteni rep ili punđu, a efektne gumice stvorit će jedan sasvim posebniji dojam. Za one malo odvažnije, svoju frizuru možete osvježiti i šiškama, koje zaista laskaju kratkoj kosi, no pripremite se kako ćete svakog dana morati odvojiti neko vrijeme na njihovo prepravljanje i stiliziranje.

 

Objavljeno: 29.01.2020. u 11:52

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p