KOSA

6 najboljih uređaja za kovrčanje kose koje će s lakoćom koristiti i najveći amateri

Za prekrasne kovrče koje možete kreirati u tren oka!

Moramo priznati kako se za vrijeme ljetnih mjeseci ne trudimo baš previše oko stiliziranja kose, pa je tako zbog visokih temperatura ona najčešće zavezana u nespretnu punđu ili visoki rep. No, jednolična frizura nam s vremenom dojadi te se tako poželimo promjene, a ima li bolje od romantičnih kovrča s kojima je jednostavno nemoguće ne osjećati se posebno?

Kod kovrča volimo to što vrlo lako vraćaju našu kosu u život te joj pružaju nešto posebniji izgled, kao i volumen. Posebno su omiljene kovrče koje stvaraju dojam kao da se oko njih nismo previše niti potrudili, odnosno onaj savršeno nesavršeni izgled, koji pruža dojam neopterećenosti, a što se sjajno uklapa u ove ležerne mjesece. S druge strane, kako nam se inače, a posebice za vrijeme visokih temperatura,  ne da baš previše stajati ispred zrcala i stilizirati kosu satima, praktično rješenje su uređaji za kovrčanje kose, kojih je danas tržište zaista prepuno. Tako u svega nekoliko poteza možete postići zavodljive kovrče, ma koliko nespretni bili u njezinom stiliziranju, a ono što je važno prilikom odabira idealnog uređaja jest voditi računa da u sebi sadrži mehanizme za zaštitu od visoke temperature, kako ne biste oštetili kosu.

Također postoje uređaji koji će veći dio posla odraditi za vas te je tako dovoljno staviti pramen kose u uređaj kako biste dobili željenu kovrču, dok s druge strane klasični uređaji poput figara zahtijevaju nešto preciznije rukovanje. Tako ovisno o tome koje kovrče želite postići, odaberite figaro s tanjim ili debljim štapom, a što tanje pramenove uzimate, kovrče će biti raskošnije i izraženije. Nakon što ste cijelu kosu nakovrčali, kada se ona ohladi, uzmite široku četku te ju dobro raščešljajte kako biste postigli nešto prirodniji i suptilniji izgled. Kako bi kovrče trajale baš cijeli dan, cijelu kosu posprejajte lakom za kosu, a u nastavku smo izdvojili najbolje uređaje s kojima ćete moći uživati u voluminoznoj i raskošnoj frizuri baš cijeli dan!

Babyliss uvijač za kosu

Remington uvijač za kosu, Imelda trostuki uvijač za kosu

Philips uvijač za kosu, Babyliss Curl secret uvijač za kosu

Remington Dual Curl uvijač za kosu

Foto: Instagram, Babyliss, Remington, Imelda, Philips, Elipso
Objavljeno: 13.07.2020. u 11:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p