KOSA

6 najprodavanijih suhih šampona za kosu!

Proizvod koji se mora pronaći na vašoj polici!

Suhi šampon proizvod je koji zapravo postoji već stoljećima, no u posljednjih par godina uživa ogromnu popularnost, i to zbog činjenice što sve više stručnjaka za ljepotu preporučuju rjeđe pranje kose kako bismo ju održali zdravom.

Suhi šampon odlično je rješenje za one situacije kada jednostavno nemamo vremena ili uvjeta za šamponiranje, ali i za korištenje između pranja kako bismo često tretiranje kose sveli na minimum. Suhi šampon djeluje tako da apsorbira masnoću s vašeg vlasišta i kose, stvarajući dojam svježe oprane kose. Međutim, suhe šampone nipošto nemojte koristiti za redovito ''pranje'' kose, već ga koristite kada to zahtijeva situacija i, kao što smo već napomenuli, između standardnih pranja kose.

Suhi šamponi obično dolaze u jednom od tri oblika - klasičnom prahu, tekućini koju nanosimo pomoću rasprščivaća ili aerosolnom spreju. Koju god vrstu suhog šampona da odabrali, važno je pripraziti da odabere onu koja je u skladu s vašom bojom kose, a posebice ako se radi o tamnijim nijansama. Danas na tržištu možemo pronaći zaista mnogo izbora kada je u pitaju suhi šampon, a gotovo svaki beauty brend ima svoju varijantu. Zato smo, kako bismo vam olakšali potragu, u nastavku izdvojili 6 najprodavanijih suhih šampona koji su, po mišljenju kupaca, idealan omjer cijene i kvalitete!

Schwarzkopf Osis+ Boho Rebel (76,90 kn), Wella Eimi (49,90 kn)

Farouk Systems CHI Royal Treatment (108,00kn), Vichy Dercos Detox (85,00kn)

Tigi Rockaholic Livin´ The Dream (19,00kn), Batiste Sweetie (25,60kn)

Foto: Schwarzkopf, Wella, Dercos, Royal treatment, Rockaholic, Instagram
Objavljeno: 19.02.2020. u 13:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p