KOSA

6 šampona za suho pranje koji pomažu u svakoj prilici

Odličan proizvod koji se mora pronaći na vašoj beauty polici!

Možemo se složiti kako ljetne temperature definitivno obožavamo, ali nerijetko nam mogu zadavati probleme po pitanju frizure i stiliziranja kose. Naime, znoj, ali i učestalo kupanje u slanoj vodi, od nas zahtjeva vrlo često pranje kose, a ako vam vrijeme to ne dopušta, postoje odlični proizvodi koji će vašoj kosi vratiti svježinu i podatnost.

Sigurni smo kako ste se više od nekoliko puta našli u situaciji gdje vaša kosa nije zadovoljavajuća, no ipak vremena za njezino pranje nema i bili ste primorani podignuta kosu. Podignuta kosa je definitivno odlična frizura, ali postoji odličan način kako osvježiti onu raspuštenu bez pranja, a tajna se krije u šamponima za suho pranje. Naime, ovakva vrsta šampona dolazi u vidu spreja za kosu kojeg je potrebno nanijeti prvenstveno na korijen kose te protrljati ručnikom, a potom dobro počešljati kako bi se uklonili bijeli tragovi. Nadalje, iako su suhi šamponi spas za zataškavanje kose koja nije svježe oprana, odlični su i za postizanje teksture kod svježe oprane kose koja je jednostavno neukrotiva. Nanošenjem suhog šampona kosa će sjesti na svoje mjesto bez dojma slijepljenosti ili pretjeranog korištenja laka za kosu, a samim time postići ćete i prirodan izgled.

got2b Fresh it Up, Aussie Wash+ Blow Clean Supreme, Kerastase Powder Bluff

Kao što smo spomenuli, u ljetnim mjesecima suhi šamponi su spas koji morate imati baš u svakom trenutku pri ruci i bez ikakve brige uživati u svim ljetnim radostima. Baš kao što je slučaj i kod drugih kozmetičkih proizvoda, suhi šamponi također dolaze u specijaliziranim varijantama, pa tako možete nabaviti one za valovitu, ravnu, tanju ili deblju kosu te u konačnici pronaći proizvod koji će najbolje odgovarati vašem tipu kose te dati svoj maksimum. Kako biste odabrali što bolji suhi šampon, izdvojili smo onih nekoliko koji su se provjereno dokazali kao jedni od najboljih, pa ne sumnjamo daće oduševiti i vas.

Kevin Murphy Fresh Hair, L'Oreal Magic Shampoo Invisible Dry Shampoo, Nivea Fresh Revive 3 u 1 Dry Shampoo Light

Objavljeno: 20.07.2019. u 00:00
Tagovi: kosa

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p