KOSA

7 ključnih frizura koje ćemo nositi ove zime

Brze i jednostavne frizure koje osvajaju!

Budući da živimo u vremenu koje zahtjeva užurban i dinamičan način života te nerjetko nemamo dovoljno vremena za posvećivanje sebi, valja imati na umu kako ipak postoje načini uz pomoću kojih baš uvijek možete izgledati dotjerano i njegovano. Kosa je detalj za koji volimo da je uredan, besprijekoran i jednostavno atraktivan, stoga ono što predlažemo je da potražite inspiraciju u divnim frizurama koje pružaju izgled koji vas sigurno neće ostaviti razočaranima.

Kao što smo spomenuli, na prvi pogled stiliziranje kose od nas iziskuje vrijeme i poseban trud, no cijeli proces zapravo se može znatno pojednostaviti. Naime, postoji velik broj frizura čije održavanje nije zahtjevno niti teško, a kao finalan rezultat dobivamo odličnu frizuru koja će zasigurno privlačiti svu pažnju. Govorimo li o jesensko/zimskim danima ono što se nalazi na prvom mjestu definitivno je praktičnost u kombinaciji s funkcionalnošću, a frizura s kojom ćete to najlakše postići definitivno je podignuta kosa.

@negin_mirsalehi

Ove sezone frizure koje obožavamo su niski rep, polurep i punđa. Činjenica kako su spomenute frizure gotove u svega nekoliko trenutaka dodatno ih pozicionira visoko na listi omiljenih, a nije naodmet niti mogućnost korištenja modnih detalja koji će frizuri podariti dašak vaše osobnosti. Rep, polurep ili punđicu možete ukrasiti trendi maramama ili popularnim gumicama, a ono što predlažemo je da izvučete nekoliko prednjih pramenova kose kako biste kreirali divan casual messy izgled.

@bonsergentstudio

@fakander

Nadalje, što se tiče raspuštene kose, hit frizura ove sezone definitno je bob, ali i lob, a zašto je to tako leži u činjenici kako je riječ o frizuri koja objedinjuje chic i elegantan izgled koji divno pristaje svima onima koji vole klasičan i ženstven način odijevanja. Ova frizura divno zaokružuje cijelu modnu priču, a i poprilično je lagana za održavanje, stoga nema baš nikakvog razloga da se za istu i ne odlučite.

@brunamarquezine

Dodatak bilo kojoj dužini kose s kojim također nikada ne možete pogriješiti definitno su šiške. Šiške su maleni rez koji čini veliku razliku, a odlučiti se možete za klasične šiške, popularne curtain ili one nešto duše koje sežu do pola lica. Jedno bitno za naglasiti je kako morate odabrati stil šiški koji najbolje odgovara vašim crtama lica jer tako zasigurno nećete pogriješiti.

@maralafontan

@taylorlashae

Posljednja frizura koju obožavamo nešto je kompliciranija za kreiranje od prethodnih, ali uz malo truda i vježbe može se brzo savladati. Riječ je o upečatljivom repu s pletenicama koji je volumeniziran i raskošan te sjajan odabir za one dane kada imate dnevne i večernje obaveze. Ova frizura istovremeno pruža opušten, ali i elegantan izgled, a također možete je ukrasiti posebnim ukosnicama, rajfom ili sličnim detaljima koji će frizuru podignuti na jednu posve novu razinu.

@amberfillerup

Objavljeno: 17.10.2019. u 10:50

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p