KOSA

7 najboljih šampona za suho pranje kose

Za prekrasan izgled kose baš svaki dan!

Loša frizura definitivno je nešto što nam može pokvariti početak dana, pogotovo kada nemamo vremena za njezino stiliziranje, a što je gotovo uvijek. Činjenica jest da naša kosa najbolje izgleda nakon što smo ju temeljito oprali, namirisali raznim preparatima i stilizirali ovisno o svom raspoloženju, no ovaj mali ritual i nije baš moguće izvoditi svaki dan. S druge strane, to svakako nije razlog da naša kosa bude neugledna, pogotovo kada na tržištu možete pronaći sjajne proizvode s kojima ona može izgledati svježe baš svaki dan!

Šamponi za suho pranje kose nisu nikakva novost na našem tržištu, no iz nekog razloga nisu baš zaživjeli na našim kozmetičkim policama. Riječ je o proizvodu koji se pokazao kao sjajno brzopotezno rješenje kada jednostavno nemamo vremena oprati i osušiti kosu (a što je dosta često), a opet se želimo pokazati u svom najboljem izdanju. Korištenje ovog proizvoda vrlo je jednostavno, samo istisnite malu količinu i ravnomjerno rasporedite pjenicu duž cijele kose.

@maralafontan

Nikada se nemojte zadržavati samo na vrhu glave, već ga dobro rasporedite kako ne biste izgubili na volumenu kose. Odličan trik je nakon nanošenja ovakvog šampona protrljati kosu ručnikom kako bi proizvod bolje sjeo te kako biste 'upili' višak masnoće. Ako koristite šampon u spreju, također vodite računa da šampon nanosite s veće udaljenosti kako kosa ne bi izgledala slijepljeno. Također ne zaboravite dobro raščešljati kosu kako bi se proizvod dobro rasporedio te kako bi frizura bila postojana tijekom cijelog dana, a u nastavku smo izdvojili 7 sjajnih proizvoda koji će vam sigurno olakšati užurbanu svakodnevicu!

TIGI Bed Head Oh Bee Hive, Dove Refresh+Care

Balea šampon za suho pranje kose  @maralafontan

Batiste Brilliant Blonde, Syoss Anti grease

Schwarzkopf Osis+, Loreal Magic Shampoo

Foto: Instagram, Schwarzkopf, Loreal, Batiste, Syoss, Balea, TIGI, Dove
Objavljeno: 12.11.2019. u 10:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p