KOSA

Ako još uvijek niste pronašli šampon za suho pranje kose koji funkcionira, onda ovaj proizvod morate isprobati!

Šampon koji će spasiti baš svaku frizuru!
Za kosu se često kaže kako je naš najljepši ukras, a sigurno i sami znate koliko lijepo stilizirana kosa doprinositi našem cjelokupnom izgledu. S druge strane, vjerujemo kako nitko nema vremena niti volje za svakodnevno pranje kose, no to nije razlog da ona ne bude uredna i lijepog izgleda!

Ljeti je posebno veliki izazov održavati svjež i uredan izgled kose, ponajviše zato što se zbog visokih temperatura učestalo znojimo. Osim što je pranje kose svaki dan iscrpan posao, naša kosa nije veliki fan ovog rituala jer s vremenom postaje lomljiva te ju potencijalno možemo u potpunosti isušiti, a što nije izgled koji želimo postići. Upravo zato su se kao praktično rješenje pokazali šamponi za suho pranje kose koji funkcioniraju kao puder za kosu. Njihova funkcija je da odmašćuju kosu i vlasište te stvaraju željeni volumen. Prašak upija masnoću s vlasišta te je kao takav idealno rješenje da odgodite šamponiranje za još jedan dan. Osim što stvaraju svjež izgled, ovakvi šamponi pružaju kosi prekrasan, neodoljiv miris!

Naš favorit je Authentic Beauty Concept šampon za suho pranje kose koji će sigurno osvojiti i najveće skeptike kada su suhi šamponi u pitanju. Ovaj šampon osvježava stil, pruža volumen svježe opranoj kosi te olakšava njezino stiliziranje i oblikovanje. Njegovo korištenje poprilično je jednostavno, a potrebno je dobro protesti šampon prije korištenja, usmjeriti proizvod prema korijenu i nanijeti ga na korijen po sekcijama. Nakon što se osuši (1-2 minute) kosu možete oblikovati u željenu frizuru! Definitivno spas za dane koje bi najradije proglasili 'bad hair' danom!

Authentic Beauty Concept šampon za suho pranje kose

Foto: Instagram, Authentic Beauty Concept
Objavljeno: 24.06.2022. u 10:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p