KOSA

Ako ste se zaželjeli promjene, ‘lažne šiške’ su vrlo stylish opcija!

Nova frizura bez bespotrebnih rezova!

Iako ljeto i dalje nije gotovo, promjena frizure jedna je od najčešćih odluka kada se vratimo uobičajenoj jesenskoj rutini. Nova boja kose ili pak nešto drastičniji rez nerijetko mogu biti ishitrena odluka pa je bitno dobro promisliti kako posljedično ne biste požalili.

Nova frizura odličan je način kako osvježiti postojeći izgled, a kada govorimo o sitnijim, ali svejedno velikim primjenama, možemo se složiti da šiške savršeno odgovaraju opisu. Naime, riječ je o frizuri koja može izgledati vrlo zanimljivo i drugačije te cjelokupnom looku podariti neodoljivi francuski chic. No, šiške imaju i drugu stranu, a to je neprestana potreba za stiliziranjem. Kako bi ova frizura izgledala postojano i lijepo, pa čak i u messy varijanti, potrebno je svakodnevno feniranje i korištenje specijaliziranih proizvoda te naravno, redovito posjećivanje frizera kako bi se održala željena dužina. Stoga, smatrate li da niste osoba koja će svakog jutra provoditi nešto više vremena u kupaonici, a svejedno želite osvježenje, predlažemo da se odlučite za tzv. lažne šiške.

Riječ je o igri pramenova koji zahtijevaju podignutu ili polupodignutu kosu. Prvi korak koji morate napraviti je odlučiti koju frizuru želite, a možete izabrati između repa, polurepa ili visoke punđice. Kosu potom zavežite u rep te dio repa, ovisno koliko želite da šiške budu guste, odvojite i pažljivo postavite na čelo. Dio kose koji mora stajati na čelu, učvrstite ukosnicama pritom pazeći da ne budu previše uočljive kako bi se postigao što prirodniji izgled. 'Lažne šiške' najbolje funkcioniraju s punđicom, stoga predlažemo da upravo ta frizura bude vaš prvi odabir, a kako bi vam kreiranje ove praktične frizure što lakše pošlo za rukom, u nastavku smo izdvojili jednostavan video koji će zasigurno biti od pomoći!

 

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 25.08.2021. u 13:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p