KOSA

Beauty blic: Izabel Kovačić o besprijekornom izgledu za vrijeme visokih temperatura

Proizvodi koji će se sigurno pronaći i na vašoj kozmetičkoj polici

Dolazak nešto viših temperatura u nama pobuđuje automatski bolje raspoloženje, no s druge strane ovo vrijeme sa sobom donosi i brojne promjene unutar kozmetičke torbice, a na koje se trebamo na vrijeme pripremiti. Sunce i brojne ljetne aktivnosti ostavljaju popriličan trag na ponašanje naše kože, pa se ona nešto više znoji te je više osjetljiva zbog veće izloženosti suncu. Zato smo danas odlučili potražiti pokoji trik koji će nas pravovremeno i kvalitetno pripremiti za ovu toplu sezonu i to u kozmetičkoj torbici lijepe Izabel Kovačić.

Izabel Kovačić poznata je po svom besprijekornom izgledu, a odnedavno je njezina ljubav prema beauty svijetu izrodila zanimljivu suradnju s Olivalom i DM-om prilikom koje je osmislila svoju novu liniju kozmetike 'Bella' koja uključuje pet mirisnih proizvoda s prirodnim sastojcima, idealnim za njegu lica, tijela i kose te su tako postali i sastavni dio beauty rutine ove lijepe poduzetnice: "Svoju beauty rutinu pokušavam nekako svesti na neki minimalizam. Imam dosta osjetljivu kožu tako da ju ne želim opteretiti nepotrebnim kemikalijama, pa upravo zbog toga se baziram uglavnom na hidrataciju I eventualno malo korektora za prekrivanje sitnih nedostataka. Za njegu tijela koristim suho ulje za tijelo, lice I kosu Bella by Izabel Kovačić koje se savršeno uklapa u moju dnevnu rutinu ovih ljetnih dana."- govori Izabela.

Također za Izabelu možemo reći da nam je prva asocijacija kada govorimo o prekrasnoj, bujnoj i zdravoj kosi, pa tako nismo propustili priliku upitati ju kako ju njeguje: "Što se kose tiče nekako se držim one stare - manje je više, tako da šampon, regenerator i suho ulje su tri stvari kojih se ne odričem."- govori Izabela i dodaje kako od frizura u ljetnim danima najviše voli nositi raspuštenu kosu, iako baš i nije praktično zbog visokih temperatura.

Kada smo već kod visokih temperatura, pored njege tijela, lice i kose, promjene su vidljive i na našim licima, i to u vidu nešto prozračnijeg make upa, a ovog zlatnog pravila se pridržava i Izabela: "U ovim ljetnim danima no make up je jedini make up tako da čisto lice uz dobru hidratacija je temelj moje make up rutine."- govori Izabela.

Izabel je jedna od onih žena koje ne vole pretrpavati svoju dnevnu torbicu raznovrsnim i često suvišnim sadržajem, pa tako uvijek u svojoj nosi suho ulje za tijelo, lice i kosu, kako bi se mogla osvježiti tijekom dana. Pored suhog ulja, također nam je otkrila kako se ljeti ne odriče svog omiljenog parfema Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdijan, a omiljeni beauty trik je definitivno dobra olovka za usne koja može napraviti pravo čudo od kompletnog make up looka.

Foto: Instagram, 
Objavljeno: 06.06.2019. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p