KOSA

Bežična pegla za kosu nova je Internet opsesija!

Pegla koju možete koristiti bilo gdje i bilo kada!

Beauty gadgeti nisu nikakva novost u svijetu ljepote, a njihov dolazak na tržište poprilično je pojednostavio našu svakodnevnu rutinu ljepote. Jedan od najpopularnijih je zasigurno pegla za kosu, no kao i sve u beauty svijetu, tako i pegle s godinama postaju sofisticiranije i učinkovitije, a pravi dokaz toga je i pegla koju smo izdvojili u nastavku!

Ravna i glatka kosa kao iz frizerskog salona napretkom tehnologije moguća je i unutar vlastitog doma, a sve zahvaljujući inovativnim peglama za kosu. Prve pegle za kosu bile su sjajne za njezino stiliziranje, no ne i za njezino zdravlje, budući da je kosa vrlo brzo pokazivala znakove ispucanosti i oštećenosti. Iz tog razloga na tržištu su se počele pojavljivati pegle koje u sebi sadrže zaštitu od visoke temperature s kojom se kosa tretira, a koja je zapravo zaslužna za promjenu njezine strukture, pa se tako vrlo lako može dobiti željena frizura.

Konstantnom napretku ove vrste uređaja doprinosi i brend Dyson koji je u svoju ponudu uvrstio peglu, a koja se pak u kratkom vremenu pokazala pravim saveznikom ženske ljepote te joj nije dugo trebalo a da ne postane novom Internet opsesijom. Riječ je o pegli koja osim što besprijekorno ravna kosu, istovremeno održavajući ju hidratiziranom te zadržavajući njezinu prirodnu vlagu, također dolazi u bežičnom izdanju, što se pokazalo poprilično praktičnim. Naime, ova pegla puni se na bateriju te ju kao takvu možete nositi baš svugdje. Osim toga, pegla ima i regulator topline kao i zaštitu od pregorijevanja, pa tako možete biti sigurni da nećete oštetiti kosu, a dostupna je u dvije boje, crnoj i srebrnoj s ružičastim detaljima, stoga je pravo vrijeme da obnovite svoju kolekciju!

Dyson Corrale™ straightener

Objavljeno: 17.03.2020. u 12:40
Tagovi: njega kose, kosa, njega

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p