KOSA

Brza frizura idealna za dane kada vam se ne pere kosa

Frizura koja savršeno pristaje baš svima
Moramo priznati da postoje dani kada nam se jednostavno ne stilizira kosa, pa bi samim time sve dali da možemo preskočiti njezino pranje. Zahvaljujući ovoj praktičnoj frizuri to više nije problem jer osim što ju brzo možete napraviti, izgledat ćete kao da ste se oko nje ekstra potrudili!

Ako ste unazad nekoliko mjeseci barem jednom zakoračili na popularnu društvenu mrežu TikTok, sigurni smo da niste mogli ne primijetiti jednu frizuru koja je u vrlo kratkom vremenu postala viralna. Riječ je o slicked back bun frizuri, a koju je popularizirala prekrasna Bella Hadid. Ovu frizuru volimo jer divno naglašava crte lica te djeluje kao da se oko nje i nismo baš previše trudili. Također, ova preslatka frizura idealna je za baš sve prigode, od casual šetnje gradom, pa sve do elegantnih izdanja dostojnih crvenog tepiha. Omiljena je i u ljetnim mjesecima jer drži kosu s lica, kao i svaku vlas na mjestu, stoga ne postoji razlog da ju i sami ne testirate!

Za razliku od nekih drugih frizura, ovu ćete najbolje napraviti s neopranom, masnom kosom jer ju je lakše stilizirati. Za početak razdvojite kosu po sredini i od ostatka kose odvojite prednja dva pramena debljine tri prsta. Ostatak kose zavežite u rep, a zatim napravite punđu pomoću druge gumice za kosu. Dva prednja pramena koja ste izdvojili od ostatka kose zaližite prema otraga i ostatak omotajte oko punđe. Kosu zagladite gelom i lakom za kosu kako bi izbjegli sve dlačice koje strše. Kako bi što lakše kreirali ovu hit frizuru, u nastavku smo izdvojili nekoliko tutorial videa koji će vas provesti korak kroz korak do same frizure!
@dekotathompson Highly requested slick bun tutorial that will stay in all day 🤍 #slickbun #slickbuntutorial ♬ Surf - Mac Miller
@ashlynnrudzinski #slickbun #hairtok ♬ original sound - Lily Kincade
Foto: Instagram
Objavljeno: 04.06.2023. u 09:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p