KOSA

Brze i jednostavne frizure kao stvorene za blagdane

Sjajne inspiracije koje se ovih dana isplati imati nadohvat ruke!

Činjenica je da smo ovu godinu najviše proveli u udobnoj pidžami i pomalo nedefinirane frizure, budući da su rijetke prigode kada smo svoj dom napuštali, pa nije bilo potrebe da se uređujemo. Zbog cjelokupne situacije koja je poprilično pesimistična svuda oko nas, nije naodmet malo vlastitim trudom doprinijeti u stvaranju blagdanske atmosfere te Božić dočekati u najsjajnijem izdanju...

Da frizura itekako utječe na naše raspoloženje ne trebamo previše naglašavati jer ste sigurno i sami svjesni da se osjećate kao nova osoba nakon što napustite frizersku stolicu. No, velike i dramatične promjene nisu jedini način da se osjećate bolje u vlastitoj koži, a to sjajno potvrđuju jednostavne i efektne frizure koje mogu kreirati i najveći amateri. Definitivno najjednostavnija frizura prikladna za blagdane je niska punđa, budući da u svega nekoliko poteza stvara elegantni i profinjeni dojam. Uz malo nakita i eventualno crveni ruž, spremni ste za uživanje u blagdanima. Ako vam je ova frizura ipak prejednostavna, uvijek se možete poigrati s ukosnicama, koje su već nekoliko sezona pravi hit. Tako svoju kosu možete obogatiti bisernim špangicama, koje su sasvim prikladne za svečanost blagdanske sezone, a ako želite baš svaku vlas držati pod kontrolom, onda su tu rajfovi kao sjajno rješenje s kojim također nema greške.

Nadalje, mašne su mnogima omiljeni izbor za kreiranje blagdanske frizure, što je sasvim razumljivo budući da prekrasno zaokružuju cijelokupni božićni look te otvaraju lice, a varijanti kako ju sve možete nositi ima na pretek; granica je samo vaša mašta! Oni nešto spretniji uvijek se mogu odlučiti za pletenicu te razne njezine varijacije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih inspiracija koje se ovih dana isplati imati nadohvat ruke!

Foto: Instagram
Objavljeno: 18.12.2021. u 23:33
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p