KOSA

Brze i jednostavne frizure koje su kao stvorene za blagdane

Frizure koje će prekrasno zaokružiti baš svaki vaš outfit
Sezona blagdana je pred nama, a to znači samo jedno - osim što je potrebno pripremiti omiljene slastice i darove za najmilije, jednako tako ćemo ove dane htjeti provesti u svom najboljem izdanju. Pored nešto elegantnijih modnih izdanja, glamuroznog make up looka, na popisu će se pronaći i kosa, a koju je potrebno vratiti u život!

Izgled naše kose zimi poprilično je neatraktivan iz brojnih razloga; osim što je kosa nerijetko oštećena, suhog i beživotnog izgleda, njezino stiliziranje također je izazovno. Tako se često uhvatimo kako nosimo kosu zavezanu u visoki rep ili neatraktivnu punđu jer ne znamo što bismo drugo napravili sa samom kosom da ona izgleda u najmanju ruku pristojno. S obzirom na to da su blagdani period u kojem volimo pokazati neko svoje najbolje izdanje, ali i period u kojem za to nikako nemamo vremena, brze i jednostavne frizure nešto su što se isplati imati nadohvat ruke. Ovdje ne govorimo o frizurama za koje je potrebna mirna ruka ili talent za samo stiliziranje, već svega nekoliko upečatljivih dodataka zahvaljujući kojima će finalni look biti i više nego sjajan.

Primjerice, ako obožavate nositi zavezanu kosu, ovaj look uvijek možete upotpuniti elegantnim ukosnicama ili scrunchie gumicama koje će u tren oka dosadnu i svakodnevnu frizuru pretvoriti u zanimljiv dodatak vašim outfitima. U nastavku smo izdvojili nekoliko brzih, jednostavnih i izrazito efektnih frizura koje će zaokružiti baš svaki vaš blagdanski outfit!

Foto: Instagram
Objavljeno: 22.12.2022. u 11:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p