KOSA

Brze i jednostavne frizure koje su kao stvorene za najtoplije ljetne dane

Znamo kako kreirati najljepše ljetne frizure!

Ljeti nije izazov samo osmisliti idealnu modnu kombinaciju, koja pored stylish izgleda mora biti i nešto ugodnija, već nam glavobolje zadaje i stiliziranje kose koja je sve samo ne poslušna i uredna. Također, stajanje satima pred zrcalom ljeti nije opcija jer čim kročimo iz doma, zbog vlage i znojenja kosa izgleda kao da se oko nje nismo niti potrudili...

S druge strane, postoje frizure koje su savršeno doskočile ovom problemu, a koje se mogu kreirati u svega nekoliko minuta. Iako možda tako ne izgledaju, riječ je o frizurama koje mogu napraviti i najveći amateri te ne zahtijevaju posebne vještine stiliziranja. Jedna od zasigurno najpopularnijih frizura je punđa, koju zaista možete kreirati na razne načine; od one messy punđe koja pruža neodoljiv, ženstveni šarm, preko one uredno stilizirane, idealne za nešto svečanije prigode, pa sve do punđe s izvučenim šiškama koje pružaju jedan posve novi, retro vibe. Kada već spominjemo retro vibe, glomazne kopče za kosu ovoga ljeta vratile su se na velika vrata te su ponovno pronašle svoje čvrsto mjesto u našim svakodnevnim izdanjima.

Za one koji imaju nešto više vremena na raspolaganju, tu su klasične pletenice koje su uvijek sjajan odabir, a koje uvijek možete podići na novu razinu kombinirajući ih s maramom. Kako bi svaku frizuru što jednostavnije napravili, u nastavku smo izdvojili nekoliko sjajnih DIY hackova prikazanih u Instagram reels formi, a iza kojih stoji Influencerica Vicky Natasha, čiji videi su sjajan vodič za to kako kreirati najljepše frizure na najbrži i najjednostavniji mogući način!

Foto: Instagram
Objavljeno: 06.08.2021. u 10:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p