KOSA

Znamo koja boja kose će obilježiti 2023. godinu

Trendi boja koja će otkriti svu raskoš smeđe kose

Koliko puta ste se našli u situaciji da želite osvježiti svoj izgled i prva promjena koja vam padne na pamet, nakon rezanja šiški, je naravno boja kose. Često takve ishitrene odluke dovedu do toga da idući dan mrzimo svoju novu boju ili tek nakon nekoliko dana postanemo svjesni koliko brige će iziskivati naš novi izgled. Zato smo bili oduševljeni kad smo naišli na suptilan trend u bojenju kose koji će naglasiti ljepotu prirodne boje i dati sjaj vašem licu. O čemu se radi saznajte u nastavku.

Dolaskom zime vidjeli smo da se neke poznate zvijezde, primjerice Kim Kardashian, Margot Robbie okreću nešto tamnijim bojama kose pa nije ni čudo da su ove sezone brinete došle na svoje. A svu raskoš smeđe kose naglasit će upravo najpoželjnija boja kose za jesen i zimu - Candlelit smeđa. Dakle, radi se o smeđoj kosi koja izgleda kao da je mjestimično uhvatila svjetlost, točnije toplu svjetlost svijeća odakle je i dobila ime. Zvuči idealno, posebno u blagdanskom razdoblju.

Smeđa kose je često asocijacija na dosadnu i sigurnu opciju, no s candlelit efektom uvjerili smo se u suprotno. Jako nježni pramenovi koji su tek nekoliko nijansi svjetliji od osnovne boje toliko će razigrati kosu i dati joj slojevitost i dimenziju. Stalna prisutnost svjetlijih sjajnih dijelova u kosi, učinit će da ona uvijek izgleda zdravo i snažno. Zahvaljujući delikatno uklopljenim svjetlijim dijelovima, boja izgleda toplo i reflektirajuće, a pramenovi postavljeni u okvir lica koži će dati zdrav sjaj.

Najbolje od svega je što je ovakva boja izrazito jednostavna za održavanje i uvijek će izgledati glamurozno bez previše truda. Toplina koja je osnova ovog trenda, čini nam se idealna za zimske mjesece.

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.12.2022. u 16:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p