KOSA

'Carrie kovrče': frizura kojoj ove sezone jednostavno ne možemo odoljeti!

Sex and the City osvaja beauty svijet!

Sigurno ne postoji osoba koja nije gledala kultnu seriju Sex and the City. Ova serija je osim beskrajne količine zabave, na naše TV ekrane je donijela pravu malu žensku revoluciju, budući da su brojne teme koje su se provlačile u seriji otvorile Pandorinu kutiju kada su tabui u pitanju. No, osim zanimljive tematike i velike količine smijeha, Sex and the City bogat je modnim i beauty momentima koji su zaista svevremenski.

Sigurno se u svakoj od nas u nekim trenucima u životu probudi barem jedan od likova omiljene serije Sex and the City. No, u posljednje vrijeme sve više možemo primijetiti kako su brojne fashionistice u potrazi za osvježenjem svoje frizure, inspiraciju pronašle u Carrie. Lik koji je nepresušan izvor razigranih modnih odabira, također je poznat i po svojim bujnim kovrčama koje savršeno pariraju romantičnom i neukrotivom karakteru same Carrie. Jednostavne i opuštene kovrče postale su pravi hit koji kao da nagoviješta ponovno buđenje iz dugog zimskog sna.

Ovakva igra pramenova uvijek je poželjna jer našoj frizuri pruža željeni volumen, istovremeno ostavljajući dojam jedne neopterećenosti kao i stvarajući onaj savršeno nesavršeni izgled, baš kao što je i sama Carrie, ali i svatko od nas! Ovakav look odličan je odabir za svakodnevne prilike, ali i ona svečanija izdanja.

'Carrie kovrče' možete kreirati koristeći peglu za kosu ili figaro, no dugoročno ovakvo tretiranje kose može donijeti više štete nego koristi, pa se uvijek možete okrenuti starom triku frčkanja, a to je spavanje s pletenicama, zbog kojih čete se doslovno probuditi s frizurom. Potrebno je samo napola osušenu kosu zavezati u dvije pletenice te tako ostaviti kosu da se potpuno osuši prirodnim putem. Također kako bi frizura bila postojana tijekom dana te kako kovrče ne bi 'otpale', uvijek ih možete stilizirati sredstvima koja pomažu da svaka kovrča bude na svom mjestu.

Kerastase Discipline Keratine Thermique je proizvod koji zaista pruža 'disciplinske' mjere našoj kosi, pa tako ona neće letjeti posvuda, a kako je elektricitet česta pojava kada kreiramo ovu frizuru, na svoje kovrče možete nanijeti Ouai Curl Jelly. Ova 'simbioza' između ulja i gela djeluje tako da otežava vlasi kose, pa će njezino oblikovanje biti znatno lakše. Za još proizvoda koje i sama Carrie 'lajka' zavirite u galeriju!

Foto: Instagram, Kerastase, Pink Panda, Ouai, Bumble & Bumble
Objavljeno: 16.08.2020. u 22:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p