KOSA

Četka koja istovremeno suši kosu nova je Internet opsesija

Proizvod o kojem postoje samo riječi hvale!

Imati prekrasno stiliziranu kosu želja je mnogih, no sigurno i iz vlastitog iskustva znate da to i nije baš toliko jednostavan zadatak. Cijeli postupak pranja kose i njezinog sušenja vrlo je zamoran i dugotrajan, stoga i nije čudno da kroz njega vrlo nevoljko prolazimo. No, posljednja Internet opsesija i proizvod o kojem baš svi pričaju mogao bi znatno olakšati našu svakodnevicu i to tako da baš svaki dan imamo frizuru kao iz frizerskog salona.

Zima je period koji je prije svega poznat po jako niskim temperaturama, vremenskim neprilikama i uglavnom lošim frizurama. Stalna vlaga u zraku glavni je neprijatelj našoj kosi, pa ju tako najčešće skrivamo zavezanu u nespretnu punđu ili ispod tople kape, no ako su vam jednolične frizure dosadile, možda je vrijeme da u svoju kolekciju uvrstite jedno praktično pomagalo o kojem ne prestaju pristizati samo riječi hvale. Naime, poznati brend Revlon predstavio je proizvod koji bi trebao uvelike ubrzati stiliziranje kose, kao i pospješiti izgled same kose, a riječ je o fenu koji je oblikovan kao obična četka za kosu.

Proizvodi koji su zapravo hibridi te spajaju nekoliko sjajnih funkcija u jednom proizvodu nisu nikakva novost u beauty svijetu, a očito se taj trend s našeg lica preselio i na kosu. Tako je ova Revlon One-step Hair Dryer and Volumizer Hot Air Brush postala jedan od najprodavanijih proizvoda na Amazonu i to sve zahvaljujući svom obliku četke koja uz pomoć snage od 1100 vati istovremeno suši i stilizira kosu te joj pruža volumen. Također možete sami birati njezinu jačinu i brzinu, a ono što posebno volimo jest keramički sloj koji sprječava oštećenje kose. Ovaj proizvod sjajan je za sve dužine kose, stoga smo sigurni kako s ovom četkom će baš svaki dan biti good hair day!

Objavljeno: 25.01.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p