KOSA

Četke za kosu zbog kojih će vaša frizura biti sjajna i bujna

... a kosa zdrava i podatna u svakom trenutku
S dolaskom vrućih i sparnih ljetnih dana, puno više pažnje posvećujemo našoj kosi. Duga ili kratka, kovrčava ili razna, u ovom slučaju nije bitno jer štetne sunčeve zrake, morska voda i vjetar ostavit će traga na njoj. I dok u tom slučaju već koristimo provjerene 'haircare' proizvode koji će kosu zaštiti od pucanja i učiniti je iznova mekom i blistavom, sigurni smo da na jedan ključan dodatak rutini kad je u kosa u pitanju zaboravljate. Riječ je o četki za kosu.

Zdravlje kose započinje s četkom. One su najvažniji alat za lijepu frizuru ali i zdravu folikulu vlasi zbog koje će kosa uvijek biti bujna i sjajna, bez obzira na godišnje doba. Krivi odabir četke za kosu učinit će je beživotnom i lomljivom, a svako tretiranje iste s primjerice fenom ili peglom neće imati najbolji mogući učinak.


Kad govorimo o profesionalnoj njezi kose, uglavnom razmišljamo o regeneratorima, maskama, šamponima i serumima. No nijedna frizura neće biti postojana, a kosa lijepa i podatna ako koristimo tek bilo kakvu četku i na bilo kakav način. Posljednjih nekoliko godina na tržištu su se pojavile 'detangler' četke za kosu koje su u svega nekoliko mjeseci postale gorući tren i 'must have' beauty dodatak u kozmetičkoj torbici, i to s valjanim razlogom.

Na inovativan način zahvaljujući obliku i teksturi četke, nijedan pramen više ne ostaje nezapetljan, rekli smo zbogom suzama i potrganim vlasima jer je upravo 'detangler' nešto najnježnije čime možete počešljati svoju kosu.
Stoga nas je silno razveselila novost kako je na tržište stigla ključna eko 'detangler' četka. Noelle, brend prepoznatljiv po kvalitetnim make up kistovima i ostalim sličnim dodacima predstavio je čak tri vrste Noelle detangler četki stvorene za svaku dužinu i teksturu kose te za svaki trenutak, bilo kad i bilo gdje. Imajući na umu ubrzan način života te činjenicu da je kosa izrazito osjetljiva na tjelesne i klimatske promjena, Noelle kreativni tim predstavio je tri četke koje će vas osvojiti dizajnom, funkcionalnošću i vidljivim učinkom na vlasi. Naravno, poznavajući misiju i viziju brenda i ovo je kolekcija eko četki i izrađena je prema najvišim ekološkim standardima.Naime, Noelle prenosiva detangler četka postat će vaš vjerni suputnik jer zahvaljujući obliku stane u svaku žensku torbicu, a njene fleksibilne no čvrste iglice učinit će raspetljavanje kose jednostavnim gdje god se nalazili. Taj spiralni oblik baze omogućuje četki da odlično prijanja uz tjeme i uz svega nekoliko poteza kosu učiniti podatnom i sjajnom. Još jedan veliki benefit svake detangler četke iz ove kolekcije jest da inovativne iglice i oblik potiču prokrvljenost tjemena te naravno, rast kose.

Slična njoj je Noelle detangler četka s drškom stvorena za sve one kojima je češljanje kose na taj način jednostavnije. Ona je, baš poput prenosive detangler četke stvorena sa istim oblikom baze, no spirala je veća i izduženija pa prema tome i zahvaća veći dio vlasišta tijekom češljanja i masira ga. Inovativan oblik četke savršen je za jednostavno rukovanje i prijanjanje uz tjeme bez obzira imate li dugu ili kratku kosu.

Poznata poslovica kaže kako je kosu potrebno tretirati kao najnježniju tkaninu, posebice ako je valovita ili kovrčava. Za takvu teksturu kose najbolje će poslužiti Noelle detangler četka s drškom u obliku lista. Iglice četke su fleksibilne no izuzetno čvrste te stoje na dvostruko zaobljenoj bazi u obliku lista zbog čega će svaki pramen kose u trenu biti raspetljan i podatan. Ono što je najbitnije, čitava vlas će biti očuvana i čvrsta što će spriječiti lomljenje i gubljenje kose.

Osim što je odlična za tvoju kosu i vlasište, četka je izvrsna i za okoliš! Napravljena je od posebno obrađenog kukuruznog škroba, a iglice su čvrsto povezane s bazom bez upotrebe ljepila! Također, ovim je načinom proizvodnje znatno smanjeno oslobađanje ugljičnih spojeva u atmosferu. Četka je eco-friendly i potpuno biorazgradiva!

Novu kolekciju Noelle detangler četki za kosu pronađite na službenim stranicama brenda i zapamtite, za lijepu i zdravu kosu četka poput ove je temelj beauty rutine.
Foto: Noelle
Objavljeno: 17.07.2021. u 12:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p