KOSA

'Curtain bangs': frizura koja je kao stvorena za razigrane proljetne dane!

Jednostavne, posebne i tako upečatljive!

Bez obrira na to što je sunce posljednjih dana sakrilo svoje zrake, kalendarski smo zakoračili u proljeće što znači da je sasvim u redu razmišljati o razigranim outfitima koji podižu raspoloženje. Ipak, osim odjeće, frizure također doživljavaju svojstvenu promjenu, a želite li malu, no vrlo značajnu, odabirom popularnih 'curtain' šiški jednostavno ne možete pogriješiti!

'Curtain bangs' ili tzv. 'zavjesa' šiške su odličan odabir za one trenutke u kojima se zaželite promjene, ali ipak ne drastične. Kao što smo spomenuli, budući da su pred nama sve topliji dani, odabir ovih šiški sjajno će se uklopiti u brojne stylish modne priče te pritom naglasiti ljepotu proljeća. Isto tako, ovaj tip šiški je izrazito lako stilizirati jer je potrebno svega nekoliko poteza četkom kako biste dobili bujan volumen u stilu Brigitte Bardot, a i riječ je o šiškama koje pristaju gotovo svima uz malu prilagodbu licu koja je najčešće vezana uz dužinu ili pak gustoću. Što se tiče stiliziranja frizure sa 'zavjesa' šiškama, mi obožavamo pomalo messy kosu, ali i nisku ili visoku punđicu kojoj šiške daju jedan posve nov i poseban izgled.

Uz samu frizuru, ove šiške sjajno podnose i razne detalje za kosu pa će tako primjerice rajfovi ili ukosnice odlično zaokružiti cijelu priču, a posebno volimo i marame koje su kao stvorene za tople dane. Budući da je mogućnosti stiliziranja i nošenja ove frizure mnogo, želite li svojoj kosi podariti dašak svježine, predlažemo da se ne ustručavate ošišati ove chic šiške, a jednom kada to napravite, sigurni smo da ćete se nepovratno zaljubiti!

U nastavku potražite jednostavni video kako najlakše stilizirati popularne 'curtain bangs'!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 22.03.2021. u 12:02

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p