KOSA

Dosadio vam je visoki rep? Onda ovu hit varijantu morate isprobati!

Jednostavna frizura koja će obilježiti dane pred nama!

Činjenica jest da su vrlo rijetki trenuci kada imamo raspuštenu kosu i to najčešće onda kada ju netom operemo te isfeniramo. No, već samo dan nakon, ona postaje izazovna za stiliziranje te je jedini način da kreiramo uredan i lijep izgled njezino vezanje. Kosa u repu zasigurno je najpopularnija frizura na svijetu, što zbog jednostavnosti kreiranja, a što iz razloga jer takva frizura sjajno pristaje baš svima. Ako svoje dane provodite upravo s ovakvom frizurom, njezina modernija i zanimljivija varijanta sigurno će vam ukrasti pažnju!

Uz punđu, visoki rep smjestio se visoko na našem popisu najdražih frizura. Riječ je o frizurama koje su uvijek tu kada treba popraviti situaciju 'na glavi', bilo da nam se kosa nalazi u onoj nekoj čudnoj fazi kada nije u potpunosti čista, a nije ni za ponovno pranje ili je vrijeme da posjetimo frizera te ovom frizurom želimo prikriti njezino otužno stanje. S druge strane, rep je također tu kada želimo otvoriti svoje lice i u svega nekoliko sekundi imati frizuru čije kreiranje ne zahtijeva određenu spretnost, stoga ne iznenađuje da upravo ovu frizuru sve češće viđamo u raznim prigodama, a ne samo u teretani kao što je nekada bio slučaj. Danas je rep, posebno onaj visoki, sastavni dio glamuroznih događanja, budući da se sjajno uklapa u svaki naš modni odabir te pruža jednu elegantnu notu.

Ako ste ljubiteljica ove frizure, onda vam njezino nošenje može ponekad i dosaditi, no na svu sreću, Instagram je postao nepresušni izvor sjajnih inspiracija, pa i kada je beauty svijet u pitanju, a trenutno je najpopularniji 'Mjehuričasti rep'. Ova frizura nije ništa zahtjevnija od klasičnog repa, samo će vam trebati nekoliko minuta više da ju napravite, kao i nešto više gumica. Za početak napravite klasičan rep, visoki ili niski, ovisno o vašim željama te stavite gumice, poželjno je one minijaturne, elastične, nekoliko centimetara ispod repa. Ovisno o dužini kose, toliko ćete gumica i razmaka napraviti, a zatim prstima razvucite kosu kako biste postigli izgled mjehurića. Ako vam koraci nisu u potpunosti jasni, u nastavku smo priložili i video koji će vam detaljno pokazati svaki korak ove hit frizure!

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.02.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p