KOSA

Evo zašto biste s vremena na vrijeme trebali koristiti detox šampon za kosu!

Proizvodi zbog kojih će vaša kosa izgledati sjajno!

Svi koji žele imati sjajnu i njegovanu kosu znaju da to iziskuje malo truda i vremena. Osim proizvoda koje koristimo važno je i na koji način češljamo, peremo i stiliziramo svoju kosu. Jednako tako, na izgled kose utječu i unutarnji faktori, odnosno ono što unosimo u organizam te vanjski kao što su vremenski uvjeti, sunčeve zrake ili kvaliteta vode s kojom ju peremo. Kako bismo je održali besprijekornom, s vremena na vrijeme trebali bismo vlasištu i kosi posvetiti posebnu njegu.

Bez obzira na tip kose i je li vam vlasište masno ili ne, kao i na količinu proizvoda za oblikovanje koje svakodnevno koristite, detox šampon za temeljito čišćenje nije na odmet uvesti u svoju rutinu. Dakle radi se o proizvodima koji su formulirani s višim razinama sastojaka za čišćenje, namijenjeni su posebno učinkovitom uklanjanju prljavštine nakupljene na kosi i vlasištu.

Nježni, ali djelotvorni proizvodi!

Ako vas je strah da će ovakvi šamponi isušiti ili oštetiti vašu kosu, ne morate brinuti jer je većina dostupnih formula na tržištu napravljena tako da aktivni sastojci na sebe vežu samo štetne tvari bez agresivnog djelovanja na strukturu vlasi. Osim toga, velik broj njih formuliran je s dodatkom hidratantnih sredstava kako bi bili manje abrazivne za vašu kosu. Ako se u vašoj njezi kose nalazi jako puno proizvoda za oblikovanje poput pjena, različitih gelova, lakova i drugih preparata koji stvaraju volumen ili pomažu da sve ostane na mjestu, definitivno biste trebali razmisliti o tome da berem jednom tjedno kosu operete tzv. „clarifying“ šamponom. Neke od najboljih proizvoda ovakvog tipa, izdvojili smo u galeriji!

Amika Reset Clarifying Gel Shampoo, Moroccanoil Clarifying Shampoo

Aveeno Scalp Soothing Apple Cider Vinegar Blend Shampoo, Ouai Detox Shampoo

Vichy Dercos Detox Shampoo, Living Proof Perfect Hair Day Triple Detox Shampoo

Foto: Instagram, Amika, Moroccanoil, Aveeno, Ouai, Vichy, Living Proof
Objavljeno: 10.03.2023. u 12:34
Tagovi: kosa, beauty, šampon

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p