KOSA

Frizura idealna za blagdanska slavlja koju smo posudili od poznatih 'it' djevojaka

Ovu jednostavnu i elegantnu frizuru morate probati!

Do sada smo se mučili s besprijekornim zalizanim punđama, savršeno isfeniranim bobom,… No, napokon smo otkrili jednostavnu frizuru koju obožavaju zvijezde, a iziskuje minimalan trud. Radi se o opuštenoj valovitoj kosi, ležernoj varijanti takozvanih „French waves“. Do sada su je isprobale neke od omiljenih modnih inspiracija poput Due Lipe i Irine Shayke, u nastavku pogledajte o čemu se radi.

Opušteni „francuski“ valovi definitivno su frizura koja će se nositi ove zime, sudeći po izdanjima s crvenih tepiha. Ideja je postići valove koji su uredniji od „morskog“ izgleda kovrči, ali istovremeno imaju raščešljan izgled. Idealno kosa bi trebala biti sjajna s dovoljno volumena, ali s teksturom kao da ste prespavali jednu noć sa savršeno valovitom kosom. Trend je idealan za sve koji imaju jako dugu kosu jer će kosi dati malo dimenzije, a i dalje ćete izgledati profinjeno. Iako se na prvi pogled ne čini, ali ovaj trend izvrsno će pristajati i vlasnicama kraće kose. Tekstura i volumen odlično su rješenje za dane kada niste raspoloženi za detaljno stiliziranje.

Opuštene, ali uredne valove najlakše ćete postići s peglom za kosu. Uzmite pramen i mijenjajte smjer dok ne dobijete valovitu teksturu cijelom dužinom. Pobrinite se da vam ostane dovoljno volumena pri korijenu kose i da ne mijenjate smjer valova jer ćete u protivnom dobit „messy look“. Lagane francuske valove također možete postići ako uvijete kosu uvijačem za kosu, a potom je dobro raščešljate i malo uneredite. Za optimalan izgled nemojte mijenjati smjer uvijanja pramenova. Za koju god se tehniku odlučili, stiliziranje završite s proizvodima koji će lagano učvrstiti frizuru i dati sjaj kosi.

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.12.2022. u 15:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p