KOSA

Frizura koja će vratiti volumen i najtanjoj kosi

Look koji sjajno pristaje baš svima!
Za tanku kosu možemo reći kako je poprilično nezahvalna i zahtjevna kada je u pitanju stiliziranje. Razlozi za takav izgled kose mogu biti brojni; od genetike, sezonskih i hormonalnih promjena, pa sve do prečestog bojanja i korištenja vrućih alata za njezino stiliziranje. No, i ovakav tip kose može zasjati u svom najboljem izdanju, a za sve je zaslužna jedna, vrlo jednostavna frizura...

Tanku kosu najčešće karakterizira beživotan izgled te ju je poprilično teško stilizirati. Svatko tko ima ovakav tip kose sigurno je bezbroj puta pokušao napraviti romantične valove ili kovrče koje će unijeti malo života u svakodnevno izdanje, no vrlo često je kreirani izgled ubrzo splasnuo te je kosa izgledala kao da zapravo s njom nismo ništa niti pokušali napraviti. Kada je tanka kosa u pitanju, najčešće se u želji za promjenom odlučimo napraviti visoki rep ili jednostavnu punđu kao frizure koje baš svatko može napraviti u svega nekoliko minuta. No, ovdje popis sjajnih frizura za ovakav tip kose ne završava, a pravi dokaz toga je i frizura polurep.
 
 
Ova frizura bila je popularna 90-ih, a radi se o frizuri gdje je pola kose obuhvaćeno u rep na vrh glave, a ostatak je pušten da slobodno pada. Vizualno kosa izgleda voluminozno i gušće, a svoju frizuru možete urediti na razne načine; od razbarušene, messy kose, pa sve do besprijekorno začešljanog looka. Ono što je važno imati na umu jest da rep bude labavo uhvaćen, a uvijek ga možete i natapirati za nešto bolji efekt!

 

Objavljeno: 11.01.2020. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p