KOSA

Godina još nije završila, a već znamo koja frizura će biti omiljena 2022.!

Frizura koja će osvježiti baš svaki look!

Iako imamo još nešto više od mjesec dana do kraja 2021. godine, trendovi za godinu koja nam tek treba stići već se uvelike otkrivaju. Kako svaki početak godine volimo obilježiti određenom promjenom koja bi sa sobom trebala donijeti i neku novu, bolju energiju, najčešće se odlučujemo na promjenu frizure, a trendovi su za nadolazeću godinu u ovom svijetu već sada uvelike poznati!

Gotovo ništa ne govori da smo spremni za neku novu verziju sebe kao promjena frizure. S druge strane, na tu promjenu nekako je najteže odlučiti se, pogotovo kada pričamo o teškom rezu škarama o kojem nerijetko razmišljamo i po nekoliko mjeseci. Ako već duže vremena razmišljate o drastičnoj promjeni frizure, onda neka to bude ona koja će obilježiti 2022. godinu, a riječ je o kratkom bobu. Iako nije ništa toliko novo i revolucionarno, budući da bob 'trese' beauty scenu već nekoliko sezona unazad, za ovu kraću verziju ipak treba malo i hrabrosti jer je potrebno kosu ošišati sve do čeljusti.

Također, ako ste mislili kako je ova frizura praktična jer kratka kosa zahtijeva minimalno održavanje, prevarili biste se jer ovakva dužna kose zahtijeva nešto češće odlaske kod frizera budući da je potrebno održavati njezinu duljinu. Feniranje kao takvo nešto je što nećete s ovom frizurom moći izbjeći, osim ako ne težite nešto opuštenijoj, valovitoj varijanti kratkog boba. Ova frizura izvrsno pristaje baš svim tipovima kose, pa i onoj tankoj jer stvara voluminozni efekt, a nekoliko inspiracija kako ju nositi izdvojili smo u nastavku!

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.11.2021. u 13:58

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p