KOSA

Hit boja kose koju ćemo obožavati u 2020. godini!

Topla nijansa koja uvijek izgleda sjajno!

Baš kao što je to slučaj s odjećom i modnim trenovima, beauty svijet također je podložan promjenama iz sezone u sezonu, a ona kojoj se uvijek najviše veselimo vezuje se uz trendove bojenja kose. Naime, moramo priznati kako su u protekloj sezoni poprilično dominirali svijetli tonovi, no ovog puta naglasak je na onim tamnijim i moramo poznati kako izgledaju fantastično.

Smeđa boja kose, uz plavu, oduvijek je bila jedna od najtraženijih, a dobra vijest je ta što će godina u koju smo zakoračili prije nekoliko dana biti obilježena upravo tamnijim koloritom. Smeđa boja jedna je od omiljenih jer dopušta poigravanje te prilagođavanje prirodnoj boji što kao krajnji rezultat daje postojan i prirodan izgled kakvom težimo. Tamna čokolada prožeta zlatastim pramenovima bez imalo razmišljanja je odabir s kojim ne možete pogriješiti, već naprotiv imati boju kose koja je dominanta i decentna u isto vrijeme. Što se tiče vaše prirodne kose, ako ste svjetlije puti predlažemo da vam frizer napravi lagani prijelaz kako bi u konačnici cijeli izgled bio što prirodniji, ali bez obzira na to valja imati na umu da je i ovo boja koju treba redovito održavati.

Čokoladno smeđa boja sa zlatnim tonovima izvrsna je za stiliziranje raskošnih kovrča ili sličnih volumeniziranih frizura jer se ‘presijava’ te samim time dodatno doprinosi stvaranju bogatog izgleda, a vrlo dobro podnosi i različite dužine kose, pa se tako možete odlučiti za trendi bob ili pak lice osvježiti bezvremenskim šiškama. Početak nove godine nerijetko je trenutak u kojem se odlučujemo za promjene, stoga nema baš nikakvog razloga da ovoj divnoj boji ne pružite priliku jer smo sigurni kako će vas u potpunosti oduševiti.

Objavljeno: 10.01.2020. u 09:38

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p