KOSA

Hit boja kose koju ćemo obožavati u proljetnom periodu!

Topli tonovi koji savršeno pristaju sunčanom periodu!

Bez obzira na to što kalendarski još uvijek nismo zakoračili u proljetni period godine, sigurni smo da su gotovo svi krenuli s proljetnim ‘pripremama’. Osim obnove garderobe, to znači da su se dogodile i sitne beauty preinake, a kada govorimo o kosi, ima li boljeg trenutka za osvježenje i promjenu od ovog sada?

Iako boju kosu ne mijenjamo sukladno godišnjim dobima, nije loše odlučiti se za sitne preinake koje čine razliku. Kada govorimo o proljeću, najčešća asocijacija su vedre boje i ležernost, a baš se tako može opisati i boja koja je već sad jedna od najtraženijih. Radi se o toploj smeđoj nijansi koja je prošarana pramenovima u boji meda sa zlatnim odsjajem. Finalni rezultat varira od malo svjetlijeg do tamnijeg sa zajedničkom estetskom notom koja neodoljivo dobro pristajetoplom vremenu. Ove predivna nijansa smeđe boje je neizmjerno topla i svaku frizuru čini efektnijom, a posebno ako se odlučite za nježne romantične valove. Što se tiče dobivanja spomenute nijanse, predlažemo da u ovom slučaju svakako preskočite kućnu radinost i prepustite se u ruke stručnjaka koji će najbolje znati kako s minimalno kemikalija i agresivnih metoda dobiti ovu divnu boju. Isto tako, smeđe - zlatna boja kose je iznimno laka za održavanje jer je korijen vlasi uvijek nešto tamniji od vrhova pa nećete morati religiozno svakih nekoliko tjedana na obnovu pramenova.

Ono što se nama najviše sviđa je i prirodnost koju ova boja nosi, a nije zanemariva niti činjenica da jednako dobro pristaje dugoj kosu, bobu ili pixie varijanti, stoga ako želite promjenu koja će definitivno učiniti razliku, predlažemo da svakako razmislite o ovoj čarobnoj nijansi jer ne sumnjamo da ćete se nepovratno zaljubiti!

Foto: Instagram
Objavljeno: 04.03.2021. u 13:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p