KOSA

Hit frizura kojoj nitko ne može odoljeti

Gina Victoria Damjanović isprobala je frizuru o kojoj svi pričaju

Zimska monotonija potiče nas na razmišljanje o promjenama koje će popraviti naše raspoloženje, a sigurno ćete se složiti kako ništa ne vraća u život brže od promjene dosadašnjeg stila i frizure koja vapi za osvježenjem. S time je dobro upoznata i pjevačica Gina Victoria Damjanović koja se odvažila isprobati frizuru koja je već sada apsolutni hit.

Nova frizura nam je svima potrebna s vremena na vrijeme kako bi se osjećali što bolje u vlastitoj koži. Na šišanje se često gleda kao i na okretanje novog lista u životu, budući da novi izgled naše kose itekako utječe na naše raspoloženje. Početkom godine naša kosa je uglavnom ispucala i beživotna te nimalo spremna za sve nove izazove koji nas očekuju, pa nije naodmet obnoviti frizuru po posljednjim trendovima o kojima se već naveliko priča. Trend koji je okupirao škare mnogih frizera definitivno je lob, odnosno duža varijanta omiljenog boba. Ravno odrezana, poluduga kosa u kratkom vremenu postala je apsolutni hit, a ovu frizuru možete nositi ravnu ili u blagim, romantičnim valovima.

Na osvježenje svoje frizure odvažila se simpatična i uvijek nasmijana Gina Victoria Damjanović koja je svoju kosu povjerila u stručne ruke Katice Topčić: "Gina i ja smo već duže vrijeme željele osvježiti njezin look, a s obzirom na to da u Fabuli volimo personaliziran pristup kosi, prilagodila sam frizuru osobnosti, obliku lica kao i stilu naše najdraže Gine. Kosu smo skratili i napravili lob, popularnu frizuru, odnosno dužu varijantu boba, a inspiraciju sam uzela iz klasičnih, savršeno elegantnih frizura 80-ih. Što se tiče boje, Gininu zdravu, poludugu kosu do ramena prošarala sam pramenovima toplijih, karamel nijansi koje otvaraju lice. Obožavam ovu frizuru jer je nosiva u svakoj varijanti: kovrče, ravna ili valovi". Moramo priznati kako je riječ o promjeni koja sigurno neće proći nezamijećeno!

Foto: Instagram
Objavljeno: 29.01.2019. u 13:49

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p