KOSA

Hit frizura koju ćemo ove jeseni obožavati

U nekoliko koraka do savršene frizure!

Iako nas je ljeto poprilično razmazilo i naviknulo da svakodnevno uživamo u lagano raspuštenoj kosi koja izgleda fantastično, polako je vrijeme da se pripremite na nadolazeći period i slatke muke koje frizure mogu zadavati. Vjetrovito i kišovito vrijeme jedno je od glavnih obilježja jeseni, ali ipak nema razloga da vaša kosa čak i u takvim uvjetima ne izgleda odlično i postojano.

Sada kada su ljetni dani polako iza nas, idealno je vrijeme da se pripremite za one nadolazeće i uživate u jednostavnim načinima stiliziranja kose. Možemo se složiti kako je osim raspuštene kose, omiljena ljetna frizura i neizostavna visoka messy punđa, ali jesen donosi novo staru varijantu najdraže frizure. Naime, niska punđa ove jeseni nametnula se je kao jedan od najvećih trendova, a razlog zašto je to tako leži u činjenici kako ova frizura istovremeno objedanje jednostavnost, eleganciju, ali i opuštenost. U dnevnim kombinacijama volimo da je niska pundžica pomalo neuredna, a nije naodmet niti da lice uokvirite s nekoliko pramenova, dok se kod večernjih varijanti slobodno se poigrajte s nešto glamuroznijim, odnosno sleek izgledom koji ćete upotpuniti zanimljivim nakitom.

@thestylebungalow

@thestreetvibecom

Želite li sami napraviti savršenu nisku punđu, postoji nekoliko jednostavnih koraka s kojima ćete to i postići. Naime, messy varijanta ove frizure dosta treba biti brza i gotova u nekoliko sekundi, a to ćete postići ako kosu prethodno zavežete u niski rep i ostatak kose jednostavno i neobavezno zamotate u punđicu i fiksirate. Slobodno prsima prođite tjemenom kako biste nadigli kosu i u potpunosti postigli neobavezni dnevni look.

Večernje varijante s druge strane, traže nešto više vremena. Za početak, idealno je da kosu operete dan ranije kako biste imali teksturu, a ako to ipak nije slučaj, slobodno potražite pomoć u šamponima za suho pranje. Nadalje, baš kao i kod messy varijante, kosu zavežite u uredan i zategnut niski rep pri čemu pazite da ima određeni stakleni izgled, a zatim krenite s kreiranjem punđe te kosu koja je u repu prethodno fiksirajte gelom kako bi bila što urednija. Ovog puta za učvršćivanje punđe možete koristiti samo ukosnice kako biste izbjegli da se vidi gumica za kosu. Kada ste završili još jednom sve poprskajte lakom za kosu i vaša frizura je gotova. Obije varijante niskih punđica možete upotpuniti zanimljivim dodatcima za kosu u vidu nakita ili neizostavnih marama te biti sigurni kako imate jednostavnu, a neizmejrtno upečatljivu jesesnku frizuru.

@thestreetvibecom

@thestreetvibecom

Objavljeno: 23.08.2019. u 12:45

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p