KOSA

Hranjive maske koje će preporoditi vašu kosu nakon povratka s mora

Maske koje vraćaju zdrav i njegovan izgled kosi!

Koliko god uživali u toplim sunčevim zrakama i osvježavajućem moru, naša kosa i nije baš veliki ljubitelj ovih morskih radosti. Ono što najviše oštećuje kosu je njezino direktno izlaganje suncu, ali i morskoj soli koja također doprinosi njezinom isušivanju i oštećenju, stoga je bogata njega nešto što se mora pronaći nadohvat ruke!

Boravak na moru sjajan je način da napunimo svoje baterije za neke nove izazove koji nas čekaju, no nikako nije blagonaklon kada je zdravlje kose u pitanju. Također, ljeti najčešće imamo zavezanu kosu zbog stalnih vrućina, no vezanje kose se pokazalo kao nešto što uvelike narušava njezin zdrav izgled te doprinosi pucanju. Kada tome svemu pridodamo i činjenicu da morska sol i sunčeve zrake utječu na njezino isušivanje i pucanje, sasvim je jasno zašto je ona nakon povrataka s odmora na gradski asfalt neugledna i gotovo uvijek spremna za šišanje. Kako bi to izbjegli nije naodmet imati pri ruci hranjivu masku za kosu, koja će dubinski obnavljati njezine vlasi i zagladiti ih.

Maske za kosu volimo i zbog toga što ostavljaju prekrasan miris na kosi, a kada je ona nahranjena, puno ju je lakše i stilizirati. Kako bi 'izvukli' maksimum iz maski za kosu, najbolje ih je držati na toplome, odnosno ispod ručnika kako bi hranjivi sastojci što dublje prodrli u dlaku. U nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih saveznika zdrave i sjajne kose koji će poslužiti kao spas jednom kada se vratite s odmora!

Kiehl’s Olive Fruit Oil Deeply Repairative Hair Pak

Pantene Pro-V Intense Rescue Shots

Virtue Restorative Treatment Mask

OUAI HAIRCARE Treatment Masque

Davines Nounou Hair Mask

Garnier Fructis Banana Hair Food

Foto: Instagram, Garnier, Davines, OUAI, Virtue, Pantene, Kiehl's
Objavljeno: 29.07.2021. u 12:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p