KOSA

Hranjive maske za kosu zahvaljujući kojima možete odgoditi šišanje

Proizvodi koje se baš uvijek isplati kupiti
Za kosu često znamo reći kako je naš najljepši ukras, stoga ne iznenađuje da ulažemo poprilično puno vremena u njezino stiliziranje, kao i u zdrav te njegovan izgled. Također, kao najveći izazov u njezi kose izdvaja se održavanje željene duljine jer je neimenovano da vlas s vremenom krene pucati, a zbog čega dolazi i neželjeno šišanje. S druge strane, postoje načini kako barem još neko vrijeme uživati u zdravom izgledu kose i to sve zahvaljujući hranjivim maskama!

Možda ne pridajemo toliko pažnje kosi kao što to radimo kada je njega kože lica u pitanju, no njezina njega jednako je važna! Tako se u svakoj kolekciji uz dobar šampon i regenerator mora pronaći i hranjiva maska za kosu koja osim što će pružiti dubinsku njegu vlasima u isto vremen će stvoriti zaštitni sloj te sprječavati njihovo daljnje oštećivanje. Osjećaj zaglađenosti zapravo je privremeno rješenje zahvaljujući kojem možemo na neko vrijeme odgoditi šišanje kose, stoga je pravo vrijeme da ukradete nekoliko minuta koje ćete posvetiti sebi i pružite svojoj kosi njegu koju zaslužuje!

Proizvodi koji čine razliku u njezi kose

Danas se na tržištu može pronaći pregršt proizvoda za njegu kose i to različitog cjenovnog ranga; od drogerijskih favorita, pa sve do luksuznih varijanti. Kao apsolutni favorit već nekoliko sezona izdvaja se hvaljena Garnier Hair Food Banana 3-u-1 maska koja osim neodoljivog mirisa koji se zadržava gotovo cijeli dan na kosi sjajno njeguje ispucalu i kosu kojoj nedostaje dubinska hidratacija!

  Pored ovog proizvoda, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita koje se baš uvijek isplati kupiti!

Olaplex Hair Perfector No. 3, K18 Biomimetic Hairscience Leave-In Molecular Repair Hair Mask

Garnier Hair Food Banana 3-u-1 maska

Ouai Treatment Mask for Fine and Medium Hair, L'Oréal Professionnel Série Expert Absolut Repair Mask

Foto: Instagram, Ouai, L'Oreal Professionnel, Garnier, Olaplex, K18
Objavljeno: 23.02.2023. u 12:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p