KOSA

Imamo sjajan trik za najljepšu i najjednostavniju 'messy' punđu

Frizura koja osvaja na prvi pogled!

Kada bismo morali izdvojiti jednu frizuru koja nam baš nikada neće dosaditi, onda bi to definitivno bila razbarušena punđica. Riječ je o frizuri koja je gotova u tren oka te ju vrlo lako može kreirati baš svatko, pa i najveći amateri. S druge stane, ako ste mislili kako ste savladali njezino kreiranje, onda imamo jedan viralan TikTok video koji će vam dokazati da stiliziranje ove frizure može biti još jednostavnije i efektnije!

Često znamo reći kako je frizura ključna točka na i u našem svakodnevnom modnom izdanju te detalj koji čini razliku. Iz tog razloga pridajemo poprilično puno pažnje njezinom izgledu, pa tako u danima kada nemamo vremena stajati pred zrcalom i kreirati određenu frizuru najčešće posežemo za brzim i jednostavnim frizurama koje svojim izgledom nikada ne bi dale do znanja da se oko nje nismo uopće potrudili. Već godinama je apsolutni hit tzv. 'messy' punđa, odnosno neuredna koja je izašla iz svog okvira sportskog looka te se ušuljala u svakodnevnu hair rutinu, pa se tako nosi u raznim prigodama, čak i u onim nešto elegantnijim. Također, ova frizura je sjajno rješenje i u onim danima kada nam se ne pere kosa, a želimo izgledati uredno i dotjerano. U nastavku smo izdvojili viralan TikTok video zahvaljujući kojem ćete zauvijek promijeniti način na koji kreirate ovu popularnu frizuru te dovesti 'messy' izgled punđice na jednu sasvim novu razinu!

@abbeyyung Omg whatttt @brookescheurn #messybun #messybuntutorial #buntutorial #buntutorials ♬ original sound - Abbey Yung
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 31.01.2023. u 11:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p