KOSA

Imate tanku kosu bez volumena? Onda ovu prekrasnu frizuru koju možete napraviti bez uređaja morate isprobati!

Iza svake dobre frizure stoji genijalan trik s TikToka!

Ono što se nalazi iza svake dobre frizure, nebitno koliko ležerna ili pak glamurozna bila, je volumen. Činjenica jest da nema dobre frizure bez raskošnog volumena, a ako je vaša kosa tanka i beživotnog izgleda, onda ovaj viralan trik za stiliziranje kose morate isprobati!

Moramo priznati da smo do sada probali pregršt trikova za stiliziranje kose, od kojih su neki bili uspješni, dok bi za neke najradije voljeli da ih nikada nismo niti testirali. Posebno atraktivni trikovi na društvenim mrežama, u prvom redu TikToku, vezani su uz stiliziranje kose bez korištenja toplinskih uređaja, poput figara ili pegle. Iako je riječ o učinkovitim uređajima koji zaista naprave željenu razliku, moramo priznati da rijetko kada imamo vremena stajati pred zrcalom te stilizirati kosu. Ovaj način kreiranja željene frizure izbjegavamo i zbog toga što se vlas kose poprilično uništava zbog izlaganja toplini te nam na kraju ostaje jedino šišanje kao opcija koja će vratiti kosu u život. S druge strane, metode u kojima se ne koriste toplinski uređaji za kreiranje željene frizure genijalan su odabir jer ne oduzimaju puno vremena te najčešće zahtijevaju bazične alate za samo stiliziranje kose.

Tako se kao posljednji hit na TikToku izdvojila frizura koja izgleda kao da ste cijelo jutro proveli u omiljenom frizerskom salonu, a za koju vam je potreban par čarapa i savitljivih uvijača. Kako biste svaki korak u kreiranju ove frizure odradili bez greške, u nastavku smo izdvojili viralan TikTok video koji će unijeti volumen u baš svaku kosu, brzo i jednostavno!

@mathildemidtbo saw someone use these bendy things in their socks💗 so I will ofc try it out for u guys🤌🏻🤍 #fyp #foryou #grwm #rollers #overnightcurls #heatlesscurls #overnightblowout #blowout #volume #overnight #hairtok #hairinspo #greasyhair #hairstyle #curls #curlers #blowoututorial ♬ original sound - Speed up songz 🎵
@yeshipolitoo An absolute game changer 💁🏼‍♀️ I have other videos on how to use them for overnight Heatless blowout OR blowout preservation. #overnightcurls #overnightblowout #blowouttutorial #heatlesscurls #heatlessblowout #heatlesshair #hairtok #leggingcurls #heatlesscurlstutorial #overnighthairstyles #blowout #hairblowouthacks #hairblowouttutorial #trianglemethodhair #overnightblowoutrods ♬ original sound - Mae Stephens ♡︎
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 04.02.2023. u 11:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p