KOSA

Imate tanku kosu? Onda je ova frizura kao stvorena za vas!

Frizura koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!
Stilizirati kosu u jesen poprilično je veliki izazov, no još je veći ako govorimo o tankoj kosi bez volumena. Bez obzira na to što se danas na tržištu mogu pronaći razni proizvodi za njegu i stiliziranje kose, najveću razliku zapravo možemo postići šišanjem, a u nastavku smo izdvojili frizuru koja je pravi primjer toga!

Početkom jeseni, ali i zime, nekako se najviše poželimo promjene; bilo da je riječ o svakodnevnoj rutini i o uvođenju zdravih navika, bilo da je riječ o vlastitom izgledu. Definitivno najupečatljiviju promjenu stvara nova frizura, a koja kao takva ima moć osvježiti naš kompletni izgled. Kao najizazovnija kosa za stiliziranje istaknula se ona tanka, bez volumena, a koja brzo gubi oblik, no i takva se vrlo lako može pretvoriti u gustu grivu. Tako postoje frizure koje su poput kakve optičke varke jer kosa izgleda gušće, a pravi primjer toga je hit frizura 'vučji rez' ili 'wolf cut'.

Riječ je o kombinaciji fudbalerke, koja je ovo ljeto doživjela pravi procvat, i dugih pramenova, a njezina prednost je ta da je jednostavna za održavanje i pomalo divlja, zbog čega je idealan odabir za sve koji ove jeseni teže za promjenom! Ova frizura "rođena" je u Koreji, a zahvaljujući seriji 'Squid Game' postala je neodoljivi trend kojeg ovih dana viđamo posvuda. Kako joj i samo ime kaže, 'vučjni rez' frizuru karakterizira čupavi i slojeviti izgled, kao i kraći slojevi s prednje strane te je vrlo jednostavna za održavanje.

U nastavku smo izdvojili nekoliko inspiracija koje će vas sigurno potaknuti na ovu promjenu!

@daniellemarcan

had a breakdown so i got a wolf cut #wolfcut #mullet #haircut

♬ good 4 u - Olivia Rodrigo
@fabeurz

#wolfcut #hairtutorial

♬ Beggin' - Måneskin
@noordabashh

Reply to @mayti_zinjer9 do it do it do it #wolfcut #hair #xyzbca

♬ Paparazzi - Kim Dracula
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.12.2021. u 10:40
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p