KOSA

Instagram inspiracija za jednostavne ljetne frizure

Odlične i praktične frizure koje garantiraju odličan izgled!

Kada je riječ o frizurama, dolaskom ljetnih mjeseci sve što želimo je jednostavnost i neopterećenost, stoga neobavezno raspuštena frizura ili messy punđica, neki su od odličnih odabira s kojima je udobnost, ali i šarmantan izgled zagarantiran.

Ljetne frizure definitivno se mogu opisati kao jedna od onih aktivnosti kojoj u ljetnim mjesecima ne želimo pridavati previše pažnje, ali kao što smo rekli, ipak želimo izgledati lijepo i trendi. Srećom, postoji pregršt zanimljivih, a iznimno laganih frizura koje možete kreirati u svega nekoliko koraka. Frizura koja se ljetni pokazala kao jedna od najomiljenijih definitivno je punđica. Bez obzira na to odaberete li onu visoku ili nisku, efekt jednostavne, a efektne frizure neće izostati, a želite li dodatno upotpuniti frizuru te ju personalizirati, slobodno se poigrajte različitim dekorativnim gumicama za kosu ili marama koje možete nabaviti u trendi zemljanim nijansama ili pak onim upečatljivim vibrantnim.

@leoniehanne

@camilacoelho

@fakander

Nadalje, osim punđice, frizura koja nas neprestano osvaja je i polurep, donosimo polupodignuta kosa. Ova frizura može biti potpuno uredna i kao takva savršena za večernje izlaske kada težite nešto glamuroznijem izgledu, a u dnevnim varijantama volimo ju u messy verziji. Polupodignutu kosu možete stilizirati u vidu repa ili punđice te također dodatno ukrasiti maramom i sličnim dodacima.

@gabriellewearsdenim

@fakander

@fakander

Ako ipak niti u ljetnim mjesecima ne odustajete od raspuštene kose, spas od vrućina i neposlušnih vlasi pronaći ćete u trendi ukosnicama, maramama i rajfovima koje možete nabaviti u omiljenim high street trgovinama. Raspuštena kosa u kombinaciji sa zanimljivim detaljima baš uvijek je odličan odabir s kojim je teško pogriješiti, stoga predlažemo da obnovite kolekciju modnih detalja za kosu te prepustite mašti na volju. Budući da je Instagram omiljeno mjesto za traženje inspiracije, izdvojili smo krajnje jednostavne, a divne frizure za koje smo sigurni da ćete poželjeti kreirati i sami.

@weworewhat

@fakander

@officiallyquigley

@rocky_barnes

Objavljeno: 01.08.2019. u 15:17
Tagovi: kosa, frizura

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p